Eşref ADAN

Tarih: 27.03.2018 19:59

Bu İddia Doğru Olmamalı!

Facebook Twitter Linked-in

Sorunlara çözüm bekleyen, çalışanların karşısına kocaman bir hayal kırıklığı ile çıkmak ve onlara hitap ederken,(EDEBİLİRSENİZ) o bakışlar altında ezilmemek.

Yüreğini ortaya koyabilmek herşeye......

Garip bir duygu olsa gerek...

Koltuk sevdasında olanlar ,kendilerini ona siper gibi gösterirler,ne acı.Aslında korunan kendi çıkarlarıdır. Bu yapının arkasında kalan idarecinin akibetinin muazzam olma şansı yok. Altı ayda ekip oluşturdunuz,altı ayda çiçek böçek kabulune zaman ayırdınız.Artık bahar geldi. Neler yaptık veya yapılanların ne kadarı sizlere iletilmekte. İdari ekibinizi oluşturdunuz,müdür ve yardımcıları ,çok normal.Peki yardımcının altında 10 kişilik kordinasyon ekibi neden?

Bunlar olacaksa idareci neden var.Hepsi sağlık calışanı , serviste calışması gerekirken ,nöbet tutması gerekirken neden çalışanları bunlara ezdiriyorsunuz.İdareciler ne yapar o zaman..Zaten çoğu bahçede sigara molasında....

İşe yarayacakları da pasifize ettiniz,ordan oraya gönderdiniz. İdareci Göreve geldiğinde bu personel yığılmasından rahatsızsa; Şİmdi ne değişti.Peki bu gibi torpilli sağlık personellerinin rahat ve nöbetsiz yerde çalışması sonucu devlet bütcesine ne kadar ekstra nöbet parası yüklenmekte.Dudak ucurtan rakam telafuz edilmekte......!

BU KADAR UZMAN ,BU KADAR SORUMLU,BU KADAR KORDİNATÖR,BU KADAR SENDİKACI.Çal garibe ,vur garibe.

İnsanlar çocuklarını göremez oldu,Birileri sürünürken ,birileri etli budlu sabah kahvaltılarında,sonrada hesap sormaya . Kime;çalışana .Sizde buna göz yumuyorsunuz. İnsanların vebali,sizi ne zaman rahatsız edecek.....

Numune hastanesi, SGK gelirlerini artırmak ve doktorların döner performasını artırmak için,Kadın doğum polikliniğinde ,her hastaya USG istendiği,Nöroloji polikliniğinde EEG ve EMG istendiği ,bunun gibi polikliniklerde hasta sayısının 1 saatte 100 lü sayılara ulaştığı!!söylentileri aldı başını gidiyor.İnşallah bunların aslı yoktur.Varsa SGK da bunu görür herhalde..........Görmese de muhakkak duyar.........

Ayrıca bazı ?ablalarının? müdür olma hayalleri olmayınca ,şimdide müdür yardımcısı olacaklarmış.Neler oluyor,çözülmez bir hal var.Kim bunların referansı ...

Size güvenen insanlar artık şüpheyle bakıyor.Etrafınızdaki kalenin dışına cıkmanız ve atadıklarınızla değil,size güvenenlerle ,liyakat sahipleriyle bu konuları istişare etmezseniz,birilerinin dediği gibi Haziran Temmuz zor olur.

Bunun gercekleşmesini isteyen arkadaşlar her gün kulis çalışmaları yapmaktalar...!

Diğer buluşmamızda daha farklı konulara agresif ve rakamsal değerlere yer vereceğim. Liyakatsizlik kriterinin ön planda olduğu, haklının hakkının verilmediği halde,Güler yüzle görevini yapan ,mobbing e maruz kalsa da ,sendika yöneticileri tarafından hakarete uğrasa da!!

Yılmadan,Bayrak ,Vatan sevdasıyla görevini devam ettiren bu camianın vefakar, fedakar insanlarına selam ve saygılarımı sunuyorum.

SİVAS POSTASI HER ZAMAN MAZLUMUN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEK........


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —