VAKİT AZ İŞ ÇOK!

VAKİT AZ İŞ ÇOK!

İlimizde Ak Parti Belediye Başkan adayı Sami Aydın?ın kesinleşmesinin ardından önceki gün Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu?nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın mevcut Belediye Başkanı Doğan

İlimizde Ak Parti Belediye Başkan adayı Sami Aydın’ın kesinleşmesinin ardından önceki gün Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve eski Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru’ya yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bakan İsmet Yılmaz ise, seçim sürecinde kimseyle kavga etmeyeceklerini vurgulayarak, “Vaktimiz az, yapacağımız işler çok" diye konuştu.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Ak Parti Sivas Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısı muhteşem bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti.

Salonu dolduran binlerce ak parti sevdalıları “Seninleyiz Sami Başkan, Sivas Yeniden Aydınlanıyor, Bu Gençlik Seninle, Durmak Yok Yola Devam” sloganlarıyla Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın’a tam destek verdi.

Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, çok sayıda partili, ilçe belediye başkanı ve aday adayları katıldı. Coşkulu geçen tanıtım toplantısında söz alan Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın, partide birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Mimar Sami Aydın, Ak Parti Eski Sivas il başkanı Burhanettin Kuru’dan da övgüyle söz etti. Yeni tecrübeler edindiğini ve yaptığı çalışmalarda halkın görüşlerine önem vereceğini belirten Aydın salondan büyük alkış aldı.

Ticaret Sanayi Odası`nda yapılan belediye başkanı aday tanıtım toplantısına katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Burada AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mimar Sami Aydın`ı partililere tanıttı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Aday olma cesareti gösteren arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bir yarışa katıldığınız zaman o yarışın bir tane birincisi oluyor. Diğerleri biraz geride kalıyor. Ancak o geride kalmak kendisinden de kaynaklanmıyor. Bu seçimde sıkmadığımız el çalmadığımız kapı, oyunu talep etmediğimiz kimse kalmayacak. Herkese gideceğiz. Herkesin oyuna bu seçimde ihtiyacımız olduğunu biz talep edeceğiz. Biz adaylarımıza güveniyoruz. Adaylarımızdan daha fazla Sivaslı seçmenlerimize güveniyoruz. Çünkü altının kıymetini sarraf bilir. Bizim gösterdiğimiz adayların her birisi bir altın. Altının kıymetini de en iyi Sivaslı değer verecektir” dedi.

Kimseyle kavga etmeyeceklerini kaydeden Yılmaz, “Allah`ın yarattıklarıyla barış içinde olmak lazım, dolayısıyla nefsimizle kavga edeceğiz, bunun dışında Allah`ın yarattıklarıyla dost olacağız. İnanan kişi insanlarla dost olur ve hoş geçinir, kendisiyle de hoş geçinilir" ifadesini kullandı.

İnsanların yoksulluk ve cehaletle savaşması gerektiğini, asıl vazifelerinin insana hizmet olduğunu anlatan Yılmaz, "Seçim sürecine yepyeni heyecanla gireceğiz, öncelikle varsa kırdığımız kalpleri onarmamız, kul hakkını helal ettirmemiz lazım. Kalpleri onarmanın yoluna gitmeliyiz ve inanıyoruz ki gönül yapmak her şeyin başıdır. Kazanmak koca bir ömür ister ancak kaybetmek için bir anlık gaflet yeterlidir. Vaktimiz az, yapacağımız işler çok" diye konuştu.

Yerel seçimlerde AK Parti`nin belediye başkan adayı Sami Aydın`a destek olunmasını isteyen Yılmaz, belediye başkanlığının hizmet makamı olduğunu vurguladı.

Hizmetin lafla olmayacağına dikkati çeken Yılmaz, "Bu yüzden aday olmak ağır bir yükün, büyük bir vebalin altına girmek, ateşten gömleği giymektir. Allah, belediye başkan adayımızın yardımcısı olsun. Bu yükü beraber taşıyacağız. Seferberlik içinde adaylarımıza destek vereceğiz. Sivas halkının teveccühünü kazanacağız" diye konuştu.

AK Parti`nin Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın ise belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.