TEBRİKLER YİĞİDOM

TEBRİKLER YİĞİDOM

Sivasspor liğın bitimine bir hafta  kala lige veda eden İstanbul boğalarına konuk oldu '
Ev sahibi İstanbulspor geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanındaydı. Karadeniz’den farklı mağlubiyetle dönen İstanbul temsilcisi ligde üst üste 4. mağlubiyetini aldı. Taraftarı önünde 11 maçtır 3 puan alamayan sarı siyahlılar sahasında oynadığı son 6 maçınsa tamamında sahadan puansız ayrıldı ve büğünde bir yenısını ekledi Yiğidolara mağlup olmaktan kurtulamadı ve evınde son kez oynayarak  liğe veda etti.
Sivasspor ise son  haftada sahasında  Başakşehir'e evinde  tek golle boyun egmişti
Sıvasspor sahaya kalede  Nikolic, Alaaddin, Appindangoye, Samba, Uğur, Bartuğ, Charisis, Azizbek, Njie, Koita ve  Manaj ile çıktı .
Takımların amacı kazanıp kasasına para koymak istiyordu rakıp veda etmişti ama kazanarak biraz para kazanmak istiyordu .
Büğün İki ekip de iyi futbol  oynadı iddiası olmayan rahat hareketlı ve pozısyon doluydu ile izleyenlere keyifli bir karşılaşma sundular diyebilirim tafaftar yiğidolar daha keyflı ve mutluydu,
İstanbulspor,un    Mendy, Sambissa ve  Jackson.
iyi oynadılar bunları bu sezon kaparlar tavsıyem yiğidolar alsın.
Istanbul da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'ndaki mücadeleyi   Sivasspor üç gol atarak  kazandı.
Sivasspora  galibiyeti getiren golleri ilk yari kalecınınde hatasından  Charilaos Charisis, devre kapanırken kadroda çok görmediğimiz  Azizbek Turgunboev Yiğidoların ikinci golünü  ve İkincı yarinin başlarında  Fode Koita kaydetti.
İstanbulspor'un tek golü son  dakikalarda da Vefa Temel'den geldi.
Bu sonuçla ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor  en alt  son sırada kaldı.   Sivasspor puanını 51'e yükseltti.
Ligin son haftasında    Sivasspor sahasında  Kayserispor'u konuk edecekkomsu takım düşme hattında puana ihtiyacı var  umarın olaysız bir musabaka olur .



Anahtar Kelimeler: TEBRİKLER YİĞİDOM