SİVASLI MÜDÜRE DOĞRU

SİVASLI MÜDÜRE DOĞRU

Sivas?ta seçim sonrasında, bir çok kurumda revizyon bekleniyor. Şehrin her alanda atılıma geçmesi için kurumlarda bir yenilenmenin gerekliliği dillendirilmeye devam ediyor. Sivas?ın eğitimde gerilere doğru gitmesini önlemek için Sivaslı bir Milli Eğitim M

Sivas’ta seçim sonrasında, bir çok kurumda revizyon bekleniyor. Şehrin her alanda atılıma geçmesi için kurumlarda bir yenilenmenin gerekliliği dillendirilmeye devam ediyor. Sivas’ın eğitimde gerilere doğru gitmesini önlemek için Sivaslı bir Milli Eğitim Müdürü için eğitimciler temas halinde. Bakan İsmet Yılmaz’ın şehrin gelişimi yönündeki desteğini sürdürmesi bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığının, eğitimde gerçekleştirmeyi düşündüğü devrim yavaş yavaş ilerliyor. Özellikle İl, İlçe ve Okul Müdürlerinin 4 yıl sınırlı olarak atanması kamuoyu tarafından takdirle takip ediliyor.

Önümüzdeki günlerde hemen hemen bütün İl Milli Eğitim Müdürlerinin görevden alınıp, yerlerine yenilerinin görevlendirileceği bir zamanda, Sivas’a da yeni idarecilerin atanacak olması eğitimcileri meraklandırıyor.

Sivas’a 4 yıllık süre zarfında, bir Sivaslı Milli Eğitim Müdürünün Sivas’a atanması gerektiğini ifade eden eğitimciler, sınırlı süre zarfında bu düşüncenin arkasında durulması gerektiği vurgulanıyor.

Sivas’ta birçok yetenekli eğitimci olduğu ve bunu hakkıyla yapabilecekleri dillendiriliyor. Şehrin eğitimde her geçen gün gerilere gitmesine müsaade edilmemesi gerektiğini belirten duyarlı eğitimciler, bu kötü gidişatın bir an önce sonlandırılması gerektiğini vurguluyorlar.

İl Milli Eğitim Müdürünün belirleneceği önümüzdeki süreçte, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın, şehrin eğitim geleceğinde etkin olması bekleniyor. Yeni atanacak Milli Eğitim Müdürü için şehrin arzusunu Bakan Yılmaz’ın görerek, ince eleyip sık dokuyup, Sivaslı bir Milli Eğitim Müdürü için inisiyatif alması bekleniyor.