Tarih: 14.11.2013 18:00

SEÇİM ANKETİNDE YARIŞ DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Sivas’ı seçim heyecanı sardı. Kamuoyunda her alanda seçim muhabetleri yapılmaya devam ederken, mevcut aday ve aday adayları da hiç ara vermeden seçim çalışmalarını devam ettiriyorlar. AK Parti Teşkilatı içerisinde ise yapılacak temayül yoklamaları ve sonrasında belirlenecek aday merak ediliyor. Gazetemizin www.sivaspostasi.com.tr adlı internet sitesinde bu hafta başında başlattığımız seçim anketi kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü. 4 gün önce başlattığımız ankette oylama işlemi halen devam ediyor.

İlimizde seçim heyecanı giderek artıyor. AK Parti dışındaki diğer siyasi partilerin tamamında adaylar belirlenirken, Ak Parti teşkilatında hafta sonu yapılacak temayül yoklamalarının ardından Kasım ayı içerisinde aday belirlenecek.

Bu hafta başında gazetemizin www.sivaspostasi.com.tr adlı internet sitesinde yaptığımız ankette oylamalar tüm hızıyla devam ediyor. 4 gün içerisinde 4 binin üzerinde kişinin oy kullandığı ankette aday ve aday adaylarının yarışı devam ediyor.

Gazetemizin internet sitesinde yaptığımız ankette her bilgisayardan yalnız bir kere oy kullanılabiliyor. 4 günü geride bırakan anketimiz de ilginç sonuçlar çıkıyor. Kamuoyunda sürekli telafuz edilen isimlerin yanı sıra İş Adamı Necaattin Çelik en fazla oy toplayarak ilk sırada yer alıyor.

Sonrasında ise Ak Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Aday adaylığını açıklayan Burhanettin Kuru geliyor. Kuru’nun ardından mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp yer alırken, sonrasında ise eski dönem Belediye Başkanı Sami Aydın bulunuyor. Diğer siyasi parti adayları ve diğer Ak Parti aday adayları ise bu isimlerin oldukça gerisinde bulunuyor.

İşte Devam eden Anketimizdeki son durum:

  1. Necaattin Çelik            2266 Oy          %55
  2. Burhanettin Kuru         942 Oy            %22
  3. Doğan Ürgüp               358 Oy            %8
  4. Sami Aydın                  347 Oy            %8
  5. Gülümser Heper          41 Oy              %0
  6. Sebahattin Tokgöz       41 Oy              %0
  7. Ali Kuruçay                 38 Oy              %0
  8. Zeki Kılıç                    33 Oy              %0
  9. Kürşat Ergün               22 Oy              %0
  10. Adem Işık                   17 Oy              %0



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —