PROTOKOLÜN MASA BEKLENTİSİ UĞRUNA TESİS YOK EDİLİYOR

PROTOKOLÜN MASA BEKLENTİSİ UĞRUNA TESİS YOK EDİLİYOR

Şehrimize kazandırılan ve ülkedeki kış sporları eğitim merkezinin yok edilmesi için tüm çabalar sarf ediliyor. Kapatma, Yıkma, Yok etme üzerine kurulu sistemin yeni kurbanı kış sporları eğtim merkezi... Vali beyden müdüre "Sökün"

Şehre kazandırılmış olan Kış sporları eğitim merkezinin geliştirilmesi gerekirken milyonların harcandığı bir proje daha çöp olmak üzere…

Gazetemizin yerinden sökülmemesi için ısrar ettiği Kış sporları eğitim merkezinin özellikle Kara dönemiyle şehirde isim sahibi olan hiç bir proje ve alt yapısı olmadan Buruciye A.Ş.'nin müdürü Mustafa Altun'un protokol için yeme içme masalarına yer açmak için yaptığı girişimlerle sökülmesi eylemine Vali Şimşek'te katıldı. Geçtiğimiz günlerde açtığı telefonla neden halen sökülmedi, bir an önce sökün talimatını Yılmaz Şimşek verirken kamuoyunda ve özellikle bu işi bilen kış sporlarına ve bu projeye emek veren insanlar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yılmaz Şimşek'in göreve başladığı günlerde gündeme gelen bu tesisin yok edilmesi manasına gelen taşıma işlemi için gazetemiz ve Kış sporları antrenörlerinin karşı tavrı üzerine İsmet Yılmaz devreye girerek durdurmuştu. Ancak yeni hükümette İsmet Yılmaz'ın olmaması üç beş masa için heba edilecek olan milyonluk tesisi sökme noktasına getirdi. 

Şimdi merak edilen bir şehrin Valisi 3-5 prokotol masası için bu projeyi yerinden oynatacak mı oynatmayacak mı merak ediliyor.

Bununla birlikte şehrin AK Partili vekilleri özellikle uzun dönem il başkanlığı yaptıktan sonra milletvekili olan Hakan Aksu, kendisini il başkanı yapan ve sonuna kadar vekillik yolunda ardında duran İsmet Yılmaz'ın duracak dediği projenin yıkılmasına göz yumup yummayacağı merak ediliyor.

Mustafa Altun'un sırtını kimlere dayadığı, Özbelsan dönemi, Buruciye A.Ş ve Yıldızdağı dönemlerinin göz ucuyla dahi olsa araştırılması gerekirken, bir tesisin yok edilmesi ve bu yok edilişte pay sahibi olmanın kimlere ne fayda sağlayacağı da merak konusu.