LAFLA SİVAS GEMİSİ YÜRÜMEZ

LAFLA SİVAS GEMİSİ YÜRÜMEZ

Geçen dönemi maketler ve üç boyutlu dijital fotoğraflarla tamamlayan Ürgüp, hangi başarısından dolayı bir beş yıl daha talep ediyor eleştirileri ile karşı karşıya kalıyor. Seçime ramak kala, yapılan son iki ankette büyük hezimet yaşayan Ürgüp?ün, Belediye

Geçen dönemi maketler ve üç boyutlu dijital fotoğraflarla tamamlayan Ürgüp, hangi başarısından dolayı bir beş yıl daha talep ediyor eleştirileri ile karşı karşıya kalıyor. Seçime ramak kala, yapılan son iki ankette büyük hezimet yaşayan Ürgüp’ün, Belediye imkânları ile propaganda faaliyeti ise kamuoyunun tepkisini çekiyor.

Sivas yerel seçimlere hazırlanırken, kamuoyunda yaşanan değişim arzusu son yapılan anketlerle iyice gün yüzüne çıkmaya başladı. Son iki ankette Büyük Birlik Partisi’nin büyük oy kaybı belirgin olarak gözlemlenirken, bunda Belediyeyi ekipsiz yönetip, lafla şehri oyalayan Doğan ÜRGÜP’ün büyük payı olduğu vurgulanıyor.

Ölülere hizmeti temel şiar edinen Doğan ÜRGÜP’ün, dirilere ne zaman hizmet edeceği ise Sivaslılarca merak ediliyor. Eski Başkan Sami AYDIN’ın projelerini allayıp pullayıp makyajlayarak kamuoyuna sunan Başkan ÜRGÜP’ün her televizyon programına çıkarak laf kalabalığı ile başarısızlığını başarın gibi göstermesi ise dikkatlerden kaçmıyor.