Tarih: 05.05.2023 10:34

KİŞİYE ÖZEL İLAN MI? YİNE VE YENİDEN

Facebook Twitter Linked-in

YÖK üniversitelere akademik alımlarda özel şartın konulmaması konusunda hassas davrandığı hatta bu türden ilanlara çıkılmaması yönünde uyarsa da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü bunu pek dikkate almış gözükmüyor. Akademik alımlarda eş dost akraba alımlara Rektör Alim Yıldız yönetiminde gündemden düşmeyen Üniversitede akademik liyakati esas almayan kendileriyle problemli olanları akademik yükselmelerde kadro vermeyerek cezalandıran Rektör Alim Yıldız’ın bugün ilana çıkan alımlarda özel şartlı ilanlar koydurması bu ilanların sahibi bellidir dedirtiyor. 
Ne diyelim kişiye özel ilanlara devam. Şehirde imtiyaz sahibi beyefendilerin oğulları kızları bitmiyor. Hay maşallah. doğruluğu, dürüstlüğü kimseye bırakmayanların Kul Hakkı konusunu pas geçmeleri alışık olduğumuz bir şey.
Rektör Alim Yıldız, nasıl ki CHP Milletvekili Ulaş Karasu’nun eşinin alımında temiz bir iş çıkardıysa bu ilanları da adil sınavlarla adil değerlendirmelerle hakkedenleri kazandıracaktır.Yeter ki alakasız bir şekilde kadro şartlarını yerine getirmeyenler başvurmasın. Son bir not. Bu ilandaki kadrolara başvuracaklar ilgili detayları iyi okuyun maazallah yanlışlıkla ilanlara falan başvurayım demeyin.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —