KENT MEYDANI DUDAK UÇUKLATACAK

KENT MEYDANI DUDAK UÇUKLATACAK

Sivas Belediye Başkanı Adayı Mimar Sami Aydın, çok önemli projelerle şehrin çehresini değiştireceğini ifade etti. Eski Vali Hasan Canpolat ile birlikte gerçekleştirdikleri Kent Meydanı Projesine, yeni dönemde büyük eklemeler yapacağı belirtti. Ordu Evi ve

Sivas Belediye Başkanı Adayı Mimar Sami Aydın, çok önemli projelerle şehrin çehresini değiştireceğini ifade etti. Eski Vali Hasan Canpolat ile birlikte gerçekleştirdikleri Kent Meydanı Projesine, yeni dönemde büyük eklemeler yapacağı belirtti. Ordu Evi ve Jandarma Lojmanlarının şehir dışına taşınarak, yerinin yeşil alan olarak meydana katılacağını açıkladı.

Yerel seçimlere az bir zaman kala merkezi hükümetin tam desteğini alarak çalışmalarını hızlandıran Mimar Sami Aydın, bir birinden önemli projeleri ardı ardına dillendirmeye devam ediyor.

Hasan Canpolat ile birlikte gerçekleştirdikleri Kent Meydanı projesini daha da büyüteceğini dile getiren Aydın, bir çok ilavelerin akıllarında olduğunu ve bunlarında eklenmesi ile Kent Meydanının dudak uçuklatan bir genişlik ve güzelliğe sahip olacağını vurguladı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın da dillendirip destek verdiği Ordu Evi ve Jandarma Lojmanlarının biran önce şehir dışına çıkarılarak yerinin yeşil alan olarak değerlendirileceğini belirtti. Bu iki alanın kent meydanına dâhilinin çok önemli olacağını, bunların ortasında yer alan Tarihi Jandarma Binası’nın ise Belediye’ye kazandırılması hususunda çalışacağını dile getirdi.

Kent Meydanı Projesinin çok önemli bir proje olduğunu ifade eden Aydın, Valilik Binası arkasındaki resmi kurumlarında yıkılarak yerlerinin yeşil alana çevrileceğini dile getirdi.

Meydanda bulunan eskimiş resmi yapıların şehir kenarına kaydırılarak meydanın daha da açılmasının Sivas’a yeni bir ufuk kazandıracağını belirten Aydın, büyük hayaller kurmanın zamanının geldiğini dile getirdi.

Bütün proje ve çalışmalarında gerek Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın gerekse bütün hükümet yetkililerinin destek vereceğini belirten Aydın, Sivas için atılan güzel adımlar için finansman sorununun olmayacağını belirtti.