Tarih: 28.01.2014 16:21

KARADAĞ SİLKELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Sivas merkezde yerel seçim heyecanı devam ettiği gibi ilçe ve beldelerde de aynen devam ediyor. Sivas’ın en hareketli ilçelerinden biri olan Zara’da Muzaffer Karadağ faktörü taşları yerinden oynattı.

Sivas büyük bir heyecan ile yerel seçimlere hazırlanıyor. Demokratik bir seçim yarışının yaşandığı ilimizde, her partinin adayı kendini seçmen ile temasa hazırlarken, 30 Martı göğüslemenin ümidini yaşıyor.

Sivas merkez büyük bir heyecan yarışında iken, şehrin en büyük ilçelerinden biri olan Zara’da ise kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.

İlçede MHP, AK PARTİ VE CHP arasında yaşanan yarışta, ilçenin köklü ailelerinden biri olan Muzaffer Karadağ, etkin çalışmalar ile yol açmayı sürdürüyor.

Sivas’ta sivil toplum geleneğini olumlu eleştiri babında kurumsallaştıran Muzaffer Karadağ’ın, entelektüel kişiliğinin seçim yarışını kaliteli hale getirdiğini belirten Zaralılar, Karadağ’ın taşları yerinden oynatan akıllı bir strateji izleyerek adından söz ettirmeye başladığını ifade ediyorlar.

İyi bir performans sergileyen Muzaffer Karadağ’ın, Sivas ve Ankara bağlantısının güçlü olduğunu dile getiren birçok Zaralı, seçimlerin çok sürpriz olduğunu dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —