Kadirov Yaralı!

Kadirov Yaralı!

Gerçek ÇEÇENLER´in haklı davalarını her zaman korkusuzca destekleyen SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne ulaşan Çeçen kaynaklar, Rus kuklası KADİROV´a suikast iddialarının gerçek olduğunu belirttiler. Hatta geçtiğimiz üç ay içinde on civarında suikast girişimi oldu

 

SİVAS POSTASI GAZETESİ, ezilenlerin yanında olan haber çizgisi ile adeta ses getiriyor. KADİROV´un ÇEÇEN davasına ihanet ettiğini her fırsatta dile getiren SİVA POSTASI´na çeşitli yollardan ulaşan gerçek ÇEÇENLER, Çeçenistan´da KADİROV suikastının herkesin ağzında olduğunu belirttiler.

Rus Kuklası KADİROV´un suikastını gizlemek için sosyal medya hesabından paylaşımlara ara verilmeden devam edildiği bilgisi de verilirken, önceden çekilmiş videoların da kamuoyuna sürüldüğü vurgulanıyor.

Cevher DUDAYEV ve yol arkadaşlarının davalarını CUMHURBAŞKANLĞI uğruna Rusya´ya satan KADİROV hakkında iddialar ise dudak uçuklatan mahiyette.

Özellikle ÇEÇEN komutanların İstanbul´da şehid edilmelerinin ardında Rus oyuncağı KADİROV´un olduğu dillendiriliyor.

Dünyadan gizlenen suikastın doğru olduğu haber merkezimize ulaşırken, KADİROV´un ise ağır yaralı olmadığı haber kaynaklarımızca kesin bir ifade ile doğrulandı.



Anahtar Kelimeler: Kadirov Yaralı