İKİ SAZ BİR SÖZ

İKİ SAZ BİR SÖZ

Sivas Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasına yönelik faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Kurum Müdürü Sebahattin Karataş, öğrencilere eğitimin yanında, müziğin içinde olmalarını sağlayarak müzikle tera

Sivas Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasına yönelik faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Kurum Müdürü Sebahattin Karataş, öğrencilere eğitimin yanında, müziğin içinde olmalarını sağlayarak müzikle terapiyi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Sivas Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, öğrencilerine yönelik eğitim ve etkinliklerine devam ediyor. Yapılan faaliyetler kapsamında 40 öğrenci ve veli ile okulun etkinlik salonunda Devlet Türk Halk Müziği şefliğiyle yapılan ortak faaliyet “İki saz bir söz” etkinliği düzenledi.

Özel öğrencilerini topluma kazandırılması yönünden etkinliklerinden birisini daha gerçekleştiren Umut Özel Eğitim Kurum Müdürü Sebahattin Karataş etkinliklerle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Öğrencilere eğitimin yanında, müziğin içinde olmalarını sağlamak müzikle terapiyi gerçekleştirdiklerini belirten Karataş, “Türk Halk Müziğine aşina olmak, sevmek, okumak, bir enstrüman çalma eylemini gerçekleştirmek gibi amaçlarımızı yerine getirmek için, bu tarz sosyal etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Velilerimizi öğrencilerimize katarak kurumca bütünleşme ve sevinme. Öğrencilerimizin sosyalleşmesini, sosyal hayat içinde müzikle iç içe olmalarını, hayatı ve yaşamayı sevmelerini gerçekleştirmek amaçlarımızdandır dedi.

VOLEYBOL TAKIMINA DESTEK

Sivas Özel Uzman Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden bir grup, Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol takımının antrenmanını izlediler.  Öğrenci grubu, voleybol takımına tezahüratlarla destek oldu.

Boccia Parolimpik spor dalı antrenörü Şefika Şeker Kaygusuz nezaretindeki öğrenciler, 4 Eylül Spor Salonu’nda Adana deplasmanında oynayacağı Beyzaspor maçına hazırlanan voleybol takımını ziyareti ettiler.

Voleybol takımı antrenörü Levent Zorğlu, Sivas Özel Uzman Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden gelen öğrencilerin ziyareti sebebiyle memnuniyetini belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hafta sonu Adana’da Beyzaspor ile karşılaşacaklarını belirten Zoroğlu, Cumartesi günü bu önemli maçı kazanarak, birinci lig yolunda bir adım daha atmak istediklerini ifade etti.