GÖÇ GÖÇ OLDU GÖÇLER YOLA DÜZÜLDÜ

GÖÇ GÖÇ OLDU GÖÇLER YOLA DÜZÜLDÜ

Sivas Belediyesi nihayet 4 buçuk yıl sonra Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı?nın açılışını gerçekleştirdi. 4 buçuk yıl sonra yol, kaldırım ve park yapımını yeni tamamlayan Belediye, seçim öncesi reklam yapmaya devam ediyor. BBP?nin seçimleri kaybetmesine kesin gö

Sivas Belediyesi nihayet 4 buçuk yıl sonra Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın açılışını gerçekleştirdi. 4 buçuk yıl sonra yol, kaldırım ve park yapımını yeni tamamlayan Belediye, seçim öncesi reklam yapmaya devam ediyor. BBP’nin seçimleri kaybetmesine kesin gözüyle bakılırken, açılış sonrası objektiflere yansıyan bir kare “Göç Göç Oldu, Göçler Yola Düzüldü” türküsünü akıllara getirdi.

Sivas Belediyesi göreve geldiğinden bu yana yaklaşık 4. Buçuk yılın ardından nihayet Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın açılışını gerçekleştirebildi.  Cumartesi günü öğlen saatlerinde gerçekleştirilen açılışa Büyük Birlik Partisi’nin önde gelen isimleri ile il protokolü katıldı.

BBP Teşkilatının önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye’yi kaybedeceği yorumları yapılmaya devam edilirken, açılışın ardından objektiflere yansıyan fotoğraf “Göç Göç Oldu, Göçler Yola Düzüldü” türküsünü akıllara getirdi.

Geride kalan dönemde başarısız bir tablo çizen Sivas Belediyesi yapılan birkaç çalışmayı şehre vizyon getirecek prestij projeleriymiş gibi göstermeye çalışmaları ise Sivas kamuoyunun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren birçok kesimle kavga eden ve hizmet etmeye vakit bulamayan Sivas Belediyesi yetkilileri, seçimlere son bir yıl kalmasının ardından çalışmaya başladı. Aylardır alelacele eksik gedik çalışmaları tamamlayarak açılışlarını gerçekleştiren Belediye’nin haklın gözünü boyamaya çalıştığı yorumları yapılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda da Şehitler Parkı ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışlarını gerçekleştiren Sivas Belediyesi bu alanlarda da çalışmalarını henüz tamamlamış değiller. Özellikle Terminal’de çevre düzenlemelerinin devam ettiği bilinirken, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmaların aksayacağı ifade ediliyor.