Geldi gitti gezdi geldi ve gittti....

Geldi gitti gezdi geldi ve gittti....

Yıllarca eşi parti içerisinde kendisi tapuladığı Kültür Müdürlüğü makamında fetöcülerin sözcülüğünü yapıp üç beş kişiye hizmet etmeyi düstur edinen Kadir Pürlü sonrasında Karaca gibi bir esintinin bitmesi sevindirici olarak kamuoy

Projelerini emekliliğe saklayan Karaca kültür müdürlüğu görevinde bulunduğu süre icerisinde kültür ve turizme dair dişe dokunur hiç bir proje geliştirmeden gitti. 

Gitti diyoruz iyle ki protokol görüntüleri içerisinde keyifli mimikleri rahatlığı vurdumduymazlığıyla dikkat çeken Karaca rahat bir müdürlük yaptı. Kimi zaman siyasi yeteneklerini kullanarak eleştiri savan müdür bey umarız bundan sonra da rahat eder. Sadece kendi rahat etmekle kalmadı kafasına uyan ama vizyon geliştirmeyen kişi ve kişilere de fazlasıyla sahip çıktı. 

Siyasetin bel kemiği haline dönüştürülen kurumlara yerleşen isimlerin dönen makam koltuklarından kalkmama üzerine kurulu sistemlerinin değişmeyeceğine kesin gözü ile bakılsada bir ihtimal düşüncesi ile umutkar olarak beklenti içerisinde bulunmaktan başka bir çare elden gelmemekte.

Yıllarca eşi parti içerisinde kendisi tapuladığı Kültür Müdürlüğü makamında fetöcülerin sözcülüğünü yapıp üç beş kişiye hizmet etmeyi düstur edinen Kadir Pürlü sonrasında Karaca gibi bir esintinin bitmesi sevindirici olarak kamuoyunda dillendiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Geldi gitti gezdi geldi gittti....