Tarih: 08.01.2014 17:43

EĞİTİM-BİR PARALEL YAPIYI ELEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Çağın soylu bayrağı mütefekkir Akif İnan’ın, büyük emeklerle hayatiyet kazandırdığı Eğitim-Bir Sen, son zamanlarda millete düzenlenen 17 Aralık operasyonuna karşı, dik durarak Sivas’ta da sesini yükseltmesi takdir topladı.

Eğitim-Bir Sen Sivas şubesinin düzenlediği İstişare Toplantısı’na katılan Murat Bilgin, “Paralel yapının” kabul edilemeyeceğini dile getirdi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin, hiç kimsenin, hiçbir kesimin çıkarının milletin çıkarının üstünde olamayacağını ifade ederek, “Bu ülkede hiçbir cemaatin, hiçbir partinin, hiçbir mezhebin çıkarı ümmetin çıkarı milletin çıkarının üstünde değildir, olamaz. Herkes kendi içindeki yanlışı sorgulasın, nerede durduğunu gözden geçirsin. Kimse iyi niyetini ve vicdanını israf etmesin” dedi.

 17 Aralık Operasyonu’na da değinen Bilgin, şunları söyledi: “Açık  ve net söylüyorum. Rüşvet alanın da vereninde elleri kurusun. Lakin eğer bu ülkeye birileri uluslararası kapitalistlerle, siyonistlerle  işbirliği yaparak operasyon yapıyorsa, onların da elleri kurusun” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 No’lu Şube Başkanı İlhan Karakoç, bugün hem il genelinde üye sayısı olarak sendikal tarihimizin en üst seviyesinde olduklarını dile getirerek, şunları söyledi: “Üstelik böylesine kaotik bir ortamda ve değişik hareketliliklerin yaşandığı bir dönemde zirvede olmak bizleri geleceğe dair umutlandırmaktadır. Bulunduğumuz yer asla ama asla yeterli değildir. Bizler sendikal mücadelemizi en üst noktaya taşımak için elimizden gelen çabayı sarf etmeye devam edeceğiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —