DİREK İZMİR

DİREK İZMİR

Ak Parti Milletvekili Rukiye Toy; ulaşım konusunda büyük bir müjde verdi. Sivas-İzmir uçuş seferleri 1 Eylül tarihinden itibaren başlıyor.

Aktarmasız Sivas-İstanbul hızlı tren seferinin ardından uzun yıllardır beklenen aktarmasız Sivas-İzmir uçak seferide artık hayalden çıkıyor.

1 Eylül tarihinden itibaren Pegasus ile başlayacak olan aktarmasız Sivas-İzmir seferlerine ait müjde konu ile ilgili büyük çaba sarfeden Ak Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy'dan geldi.

Toy yaptığı açıklamada; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yöneticileri ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde Sivas’ımız için önemli bir müjde aldık. Aktarmasız Sivas-İstanbul hızlı tren seferinin ardından uzun yıllardır beklenen aktarmasız Sivas-İzmir uçak seferi ile de hemşerilerimiz için uzakları yakın etmeye devam ediyoruz. Pegasus firması tarafından 1 Ekim 2024 tarihi itibarı ile başlayacak aktarmasız Sivas-İzmir uçak seferlerinin tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



Anahtar Kelimeler: DİREK İZMİR
Ziya Soybayraktar
22.08.2024 15:54:55
Niçin Ekim de başlıyor? Ne kadar sürecek? Kayıp bir eşyayı yeniden bulmuş gibi yaşanılan sevinç gerçekten garip bir durum.Zira Sivaslı bu hizmeti her haliyle hak ediyor ve şimdiye kadar neden kesintiye uğratıldığını sorgulaması gerekir. Eee artık bizde sevinelim ve hayırlı olsun diyelim. Umuyorum artık kesintiye uğramaz ve istikrarlı bir şekilde devam eder.