Tarih: 26.01.2014 17:14

CEMAAT KANALINDA HAYAL SATIŞI

Facebook Twitter Linked-in

Geçen dönemi mezarlık, türbe ve park işleri ile geçiren Ürgüp, bir Ulusal Televizyon kanalında, bir beş yıl daha isteyip yapacaklarını anlattı. Geçtiğimiz dönemde Jandarma Lojmanları ve Ordu Evi’nin taşınmasını laftan öteye götürmeyen Ürgüp, gelecek dönemde birçok hayali dillendirmekten geri durmadı. Devlete, millete ve hükümete yapılan operasyonu destekleyen kanalda Ürgüp’ün oy istemesi ise manidar bulundu.

Kamuoyunda devletin temellerine yapılan 17 Aralık saldırısını can siperane destekleyen Ulusal Televizyon kanalı olarak bilinen “Bugün TV” ye konuk olan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, gelecek beş yıl daha halktan ruhsat istedi.

Geçtiğimiz dönemi allayıp pullayıp abartan Ürgüp, yapmadığı birçok projeye de sahip çıktı.

Eski Belediye Başkanı Sami Aydın’ın başlattığı projeleri devam ettirmekten öteye gidemeyip, az biraz da mezarlık ve türbe işine eğilen Ürgüp, gelecekte ise büyük işler yapacağını ilan etmesi şaşkınlıkla izlendi.

Kızılırmak ve Altın Kale Projesini dillendiren Başkan’ın Kızılırmak’ı nasıl yapacağı ise muamma… Bir devlet projesi olması gereken Kızılırmak’ı, İller Bankası ile mi yapacak sorularının akıllara gelmesine rağmen, Ürgüp’ün kamuoyu ile paylaştığı derli toplu bir projenin hali hazırda ortada olmadığı da gözlemleniyor.

Hükümete ve Devlete yönelik 17 Aralık operasyonunu destekleyen Bugün TV’yi Ürgüp’ün oy avcılığı mantığı ile tercih ettiği yorumları yapılıyor.

Paralel yapıyı savunan televizyon kanalının, devletin Milli İstihbaratını gözden düşüren savcıları desteklemesi kamuoyunda tepki ile izlenirken, Sivas’ta oy potansiyeli olmayan bir cenaha doğru Ürgüp’ün yönelmesi ise komik bulundu.

17 Aralık operasyonu ile “dolar ve avronun” fırlayıp Sivas esnafının zarar edip siftah etmediği bir dönemde, Başkan Doğan Ürgüp’ün bu operasyonu can siperana destekleyen bir yapılanmanın televizyon kanalında oy istemesi ise manidar bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —