BİRBİRLERİNİ AĞIRLAMAK-AĞIRLATTIRMAK

BİRBİRLERİNİ AĞIRLAMAK-AĞIRLATTIRMAK

Tebrikler sadece görüntüsü olup yok edilen şehre çelme takan siyasiler, bürokratlar... Yıllardır söylenir, yazılır, çizilir... Valisi olan köy yolunda emin adımlarla yürüyen Sivas'ta nemi beklenir... İşte tam da bu haber beklenir.

Bir vatandaş henüz bundan bir yıl önce, bir eğitim merkezinin kapatılarak restorana dönüştürülmesinin senaryosunu yazıp ,uygulanmasını temin ediyor.

Bir hiç uğruna bir eğitim merkezini yok ediyor ve yerine restoran yapıyor.

Ve bu gün,

Eğitim merkezinin yok edilişin 1 . Yılında

İşlettigi şirketin tüm varlıkları, projeleri devlet tarafından,devletin imkanları ile yapılıp büyük paralar harcanarak(ihaleler kimlere verildi nasıl verildi orası muamma)harcamalar nanahtarı kendisine teslim ediliyor ve teslim edilen işletmeleri tek tek hepsini atıl duruma düşürüp yok olmasına  sebebiyet vermesi ne rağmen, sektörde öncü isimlerinden şeklinde servis edilerek,

Millî Eğitim Müdürlüğünce üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin bölüm\meslek tercihlerine rehberlik etmek amacıyla hazırlanan “Zirveye Giden Yolda Kariyer Buluşmaları” programı ,1.oturumunda ‘İletişim ve Yönetim’ alanınında mesleği hakkıda bilgilendirmelerde bulunuyor.

Bu şehre yazık.

Eh olacak o kadar, açılışının  4 yılında milyarlık eğitim merkezini kapatıp yerine restoran kafe yapmak her yiğidin harcı değil. Ödullendirnek gerek hem de Eğitim alanında. Ağlanacak hale gülmek Sivas a mahsus olsa gerek.Tesekkür ederiz böyle kifayetsiz bir kişiliğe bu kadar canı gönülden sahip çıktığınız için.Mesele devlet malı anlayabiliyor musunuz?