"Elbeylilerin Oyuna İhtiyacım Yok!"

Başkan AYDIN´ın Elbeyliler için sarf ettiği sözler tepki çekmeye devam ediyor. ?Elbeyliler Derneği´ne ve Elbeylilerin oyuna ihtiyacım yok? dediği iddia ediliyor. Seçim zamanında blok halinde Elbeylilerin oyunu alan AYDIN´ın söylediği iddia edilen bu sözle

 

Başkan Aydın, deyim yerinde ise ?siyasi harakiri? yapma girişimlerine ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları zamanında gayet uysal ve uzlaşmacı bir tutum sergileyen AYDIN´ın seçimi alır almaz tekrar I.Aydın dönemine döndüğü konuşuluyor.

Belediye de iyi bir kadro kuramayan ve belli çevreler ile içli dışlı olan AYDIN´ın, seçim zamanında Elbeylilerin blok halinde oyunu aldığı biliniyor.

Elbeyliler Derneğine ne gerek var, Elbeylilerin oyuna ihtiyacım yok türü beyanda bulunduğunu haber merkezimize ileten Elbeyliler, AYDIN´a sert tepki gösteriyorlar.

7 Haziran seçimlerinde sahaya pek inmeyen AYDIN´ın olası bir erken seçimde Elbeyliler´den nasıl oy isteyeceği merak ediliyor. Başbakan DAVUTOĞLU ve TBMM Başkanı İsmet YILMAZ´ın halkla iç içe olunmalı ve olası bir erken seçimde Ak Parti oylarının yükseltilmesi isteğine karşı yanlış bir tutum ile ?Elbeylilerin oyuna ihtiyacım yok? demesi analiz edilmeye çalışılıyor.