AK KADROLAR ŞEKİLLENİYOR

AK KADROLAR ŞEKİLLENİYOR

5 yıl aradan sonra tekrar Belediye Başkanı seçilen Mimar Sami Aydın?ın önümüzdeki dönemde görev yapacak Belediye Başkan Yardımcıları belli olmaya başladı. Eski dönemden de hatırlayacağımız Mahir Kuzucu ile Abdurrahim Ceyhan ve Hüseyin Naci Süha isminin ne

5 yıl aradan sonra tekrar Belediye Başkanı seçilen Mimar Sami Aydın’ın önümüzdeki dönemde görev yapacak Belediye Başkan Yardımcıları belli olmaya başladı. Eski dönemden de hatırlayacağımız Mahir Kuzucu ile Abdurrahim Ceyhan ve Hüseyin Naci Süha isminin netlik kazandığı öğrenilirken, diğer isimler de önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü resmi olarak göreve başlayan Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın’ın kadroları da yavaş yavaş netlik kazanmaya başlıyor.

Cuma günü Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından hiç vakit kaybetmeden çalışmalarına başlayan Aydın’ın önümüzdeki 5 yıllık süreçte Başkan Yardımcılığı görevini yürütecek 3 ismin netlik kazandığı öğrenildi.

Belediye Meclisi’nden Abdurrahim Ceyhan ve Hüseyin Naci Süha Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna otururken, memur kadrosundan ise Mahir Kuzucu’nun isimleri kesinleşti.

Bununla birlikte Özel Kalem Müdürlüğü görevine ise Murat Cancan’ın getirildiği öğrenildi.

Bunların yanı sıra Sivas Belediye Meclisi ilk toplantısını yarın yapacak. 30 Mart seçimlerini Ak Parti’nin kazanmasıyla birlikte 37 kişilik Belediye Meclisi’ne 28 AK Parti üyesi girmeye hak kazanırken, BBP ise 9 Meclis üyesiyle katılım sağlayacak.