AGD`DEN YILBAŞI AKŞAMI FETİH GECESİ

AGD`DEN YILBAŞI AKŞAMI FETİH GECESİ

Anadolu Gençlik Derneği tüm yurtta bu gece Mekke?nin Fethi?nin 1383. Yıldönümü nedeniyle Fetih Programı gerçekleştirecek. İlimizde de saat 19.00?da 4 Eylül Kapalı Spor Salonu?nda düzenlenecek olan Fetih Programına Mısır İhvanı Müslimin Milletvekili Adel Y

Anadolu Gençlik Derneği tüm yurtta bu gece Mekke’nin Fethi’nin 1383. Yıldönümü nedeniyle Fetih Programı gerçekleştirecek. İlimizde de saat 19.00’da 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Fetih Programına Mısır İhvanı Müslimin Milletvekili Adel Younes Mohamed Rashed de katılacak.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi, bu yıl Mekke’nin Fethi’nin 1383. yıldönümü münasebetiyle fetih programı hazırladı. Mısır İhvanı Müslimin Milletvekili Adel Younes Mohamed Rashed’in de katılacağı Fetih organizasyonunda Fetih de canlandırılacak.

Konuyla ilgili bir bilgi veren AGD Sivas Şube Başkanı Bülent Şimşek, "Anadolu Gençlik Derneği olarak tüm vatan sathında 31 Aralık akşamı Mekke’nin fethinin 1388. yıl dönümü münasebetiyle fetih programı düzenleyeceğiz” dedi.

Tüm Türkiye’de gerçekleşen bu programlara halkın müthiş bir rağbet gösterdiğini belirten Şimşek, “Biz buradan sesleniyoruz. Yılbaşı ve Noel yerine haydin fethe diyoruz. Çünkü halkımız bir Hristiyan kültürü olan yılbaşı programlarına değil, kendi değerlerine ve inançlarına sahip çıkmak istiyor. Paganist (putperest) bir kültürün öğesi olarak yılbaşı ve Noel yerine gönüllerin ve şehirlerin fethi olan Mekke’nin fethini icra etmek için halkımızı fethe davet ediyoruz” dedi.

Fetih programı bugün saat 19.00`da 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda düzenleneceği belirtildi. Programa Mısır İhvanı Müslimin Milletvekili Adel Younes Mohamed Rashed’in yanı sıra Hayye Alel Cihad ve Ensar Kardeşler’in ilahilerine de yer verilecek olan programda, Hatip Muhammed Yüksel’in Kur’an-ı Kerim tilaveti de gerçekleştirilecek.