24 AYAR 24 ADAY!

24 AYAR 24 ADAY!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Sivas Milletvekillerinin katılımıyla Ak Parti?nin 16 İlçe ve 6 Belde Belediye Başkan Adayının tanıtım programı yapıldı. Cumartesi akşamı 4 Eylül Kapalı Spor Salonu?nda kısa sürede tertip edilen programa yoğun ilgi yaşa

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Sivas Milletvekillerinin katılımıyla Ak Parti’nin 16 İlçe ve 6 Belde Belediye Başkan Adayının tanıtım programı yapıldı. Cumartesi akşamı 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda kısa sürede tertip edilen programa yoğun ilgi yaşandı. Burada bir konuşma yapan Bakan İsmet Yılmaz, 17 Aralık Operasyonunun ardından en büyük cevabın 30 Mart tarihinde halk tarafından verileceğini belirtti.

AK Parti İlçe Belediye Başkan adayları ve Belde Belediye Başkan adayları için tanıtım programı düzenlendi. Cuma akşamı netlik kazanan adayların ardından kısa sürede hazırlanan programda 16 İlçe ve 6 Belde Belediye Başkanı adayı Sivas halkına tanıtıldı.

Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 16 İlçe Belediye Başkanı Adayı ve 6 Belde Belediye Başkan adayının tanıtımının yapılacağını belirterek, aday isimlerin Cuma günü akşam saatlerinde netlik kazandığını ve kısa süre içerisinde programın organize edildiğini belirtti.

Sivas genelinde 24 ayar değerinde 24 Belediye Başkan adayının belirlendiğini belirten Bakan İsmet Yılmaz, bütün Belediye Başkan adaylarına seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, 30 Mart tarihinde halkın gereken cevabı vereceğini belirtti.

Yerel seçimlere çok kısa bir süre kaldığını belirten Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bu süreç zarfında bütün teşkilatlarla birlikte gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti.

17 Aralık tarihinde yapılan operasyonlara da değinen Bakan Yılmaz, birilerinin küçük hesaplar peşinde olduğunu vurgulayarak, “Onların bir hesabı varsa Hakk’ın da bir hesabı var. O küçük hesap yapanlara en güzel cevabı halk 30 Mart tarihinde verecek” dedi.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin de geride kalan süreçte yapılan hizmetlerden bahsederek, Ak Parti üzerine geçmişte olduğu gibi şimdi de oyunların oynanmak istediğini ancak seçimlerde halkın gereken cevabı verdiklerini belirtti.

Yine tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın da geçmiş dönemde hayata geçirdiği projelerden bahsetti. Türkiye’ye örnek olan projeleri gerçekleştirdiklerini belirten Mimar Aydın, yeni dönemde de Sivas’ı şaha kaldıracak projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Kendi döneminde yapılan Kent Meydanı Projesi’nin her kesim tarafından takdire edilmeye devam ettiğini belirten Belediye Başkan Adayı Aydın, yöne dönemde de yine meydan projelerinin olduğunu belirtti.

Orduevi, Jandarma Lojmanları ve Valilik Binasının arkasındaki binaların kaldırılacağını belirten Aydın bu alanlarla kent meydanının genişletileceğini belirtti. Ayrıca ilimizdeki en büyük sorun haline gelen trafik ve park sorunlarına da değinen Aydın, söz konusu kaldırılan yapıların altının da otoparka dönüştürüleceğini ifade etti.

Kızılırmak Projesi’ne de değinen Aydın, Kızılırmak’ın Sivas için büyük bir şans olduğunu belirterek, buradan Sivas’ın en iyi şekilde faydalanıp çağ atlayacağını belirtti.

Ak Parti Genel Merkezi’nin yürüttüğü çalışmalar neticesinde ilimizdeki 16 ilçenin Belediye Başkan adayları şu şekilde belirlendi:

Akıncılar: Hasan Şen, Altınyayla Necmettin Mermer, Divriği Halit Yazıcı, Doğanşar Necdet Oktay Karaman, Gemerek Hakan Bozbıyık, Gölova İbrahim Yenidünya, Gürün Mehmet Aktaş, Hafik Mitat İlhan, İmranlı Durhan Demir, Kangal Mehmet Öztürk, Koyulhisar Eyüp Ayın, Suşehri Fazlı Yüksel, Şarkışla Ahmet Turgay Oğuz, Ulaş İsrafil Göçgün, Yıldızeli Mustafa Arda, Zara Sayıt Ahmet.”

İlimiz genelindeki 6 Belde Belediyesi’nin Belediye Başkan adayları ise, Delilyas Mehmet Tek, Sızır Cemal Gülcemal, Çepni Ahmet Güneş, Cemel Hakverdi Bulut, Gürçayır Hayri Solmaz, Güneykaya Mehmet Akpınar olarak belirlendi.



cetin
27.01.2014 10:19:31
bakan bey sivasın 5 yılı kayboldu diyor bence türkiyenin koskoca 12 yılı kayboldu.

yoldas
28.01.2014 15:57:17
Sivasli bakan var ama 3 senedir sivasa bakiyor.

58
28.01.2014 09:43:02
bakan iyi söylemiş 5 yılı kayboldu diye yada 12 yılı kayboldu deseydi ne olacaktı.