Mehmet BAŞKAN


Sami AYDIN Güzellemesi Yapan Çapsızlara


SAMİ AYDIN GÜZELLEMESİ YAPAN ÇAPSIZLARA?

Bugün, bu gazetenin köşe yazarlarından olan bir muhteremin yazısını okuyunca şaştım kaldım. Yazısının başlığı ?Sami Aydın Manifestosu?. Yazısında diyor ki, ? Dar, vizyonsuz ve dedikodudan başka bir meziyeti olmayan bu kirli şehri, kaç Sami Aydın temizleyebilir, düzeltebilir ben bilmiyorum? ?

Anlaşılan muhteremin kendisinin de dediği gibi bilmediği çok şeyler var. Ancak ne acı ki, hem bilmiyor hem de boyundan büyük bir başlıkla ?manifesto? adı altında yorum yapıyor.

Yaşadığın, ticaret yaptığın, para kazandığın, adam yerine konulup TV programına çıkartıldığın ve hatta gazetede köşe yazdığın bu memleketi, BU KADAR AŞAĞILAMA CÜRETİNİ SEN NEREDEN BULUYORSUN ? Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? NE DEMEK ,?KİRLİ ŞEHİR?? İnsan yaşadığı şehri eleştirebilir, anladık ama aşağılayamaz. Evet, beğenmeyebilirsin, eleştirebilirsin ama eleştiri aşağılamaya dönüşürse, bir başkası da çıkar der ki; Kirli olan sensin, koskoca bir şehri böyle aşağılayamazsın, beğenmiyorsan defol git, seni tutan mı var?

O, güzelleme yaptığın Sayın Başkan, sana köşe verilip yazdığın bu gazetenin imtiyaz sahibi, editörü ve yazarı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Bunlar Fetöcü´dür diye kendi imzası ile ihbar etmişti. Ne çabuk unuttun? Savcılık kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Tersi olsaydı, o karambolde belki de bizler hala içerdeydik.

Bak Manifestocu arkadaş, hem bu gazetede yazıyorsun, hem de bunları bilmiyormuş gibi iftiracılığı belgelenmiş olanlara sahip çıkıyor ve utanmadan Sami Aydın güzellemesi yapıyorsun. Her anlamda çelişki içindesin.

Bu gazetede uzun zamandır, Sami Aydın´ın yanlışlarını yazıyoruz ve eleştiriyoruz. Bu güne kadar, Mehmet Başkan yazılarının bir tanesi bile bir tekzip edilmedi. Size göre yazılanlar yalan ve dedikodu ise insan önce tekzip eder değil mi? Veya çıkar kamuoyunun karşısına, o olay öyle değil böyle, der. Bu konuda bana iftira atıyorlar, şu konuda dedikodu yapıyorlar, der. Yazdığımız her şeyin arkasındayız.

Olayları eleştirirken, İsim isim, yer yer, tarih tarih, rakam rakam belirterek yazıyoruz. Birçoğunuz gibi kurusıkı atmıyoruz. Asıl dedikoduyu, bilmeden, anlamadan, güzelleme yapmaya çalışan sizin gibi çapsızlar yapıyor, farkında bile değilsiniz.

Muhterem diyor ki, ?Sami Aydın ismi bu şehre iki değil dört beden fazla geldi.? Galiba kendisinde aşağılık kompleksi var. Belediyeciliği asfalt, kaldırım, aydınlatma direkleri ve parklardan ibaret zannediyor. Sami Aydın şu beş yıl içinde elle tutulur gözle görülür ne yaptı, say kardeşim desen,

1. hesabı şaşmış Mevlana Tüneli,

2. Valilik binasının arkasında ki kapalı otopark,

3. üç tane battı çıktı. Başka? Başka bir şey yok ki.

Sayın Başkan 2014 yılında seçime girerken ne diyordu? Yeni belediye binası, Perakende sebze hali ile birlikte Şems-i Sivas-i meydanı, Kızılırmak Rekreasyon projesi, Esentepe Kentsel Dönüşüm projesi, Kamulaştırması Doğan Ürgüp tarafından yapılan Kale Evleri projesi, Eski Sanayi kentsel Dönüşüm projesi, Eski Buğday Pazarı Meydan projesi. Nerede kardeşim bunlar? Güzelleme yapan çapsızlar size sesleniyorum.

Sivas samimiyetsizlerden, kibir abidelerinden, kendisini usta zannedenlerden ve çapsızlardan kurtarsın yeter?

Bir Sivaslı olarak AK Parti´yi ve Sayın cumhurbaşkanını bir kez daha tebrik ediyorum. Demek ki halkın nabzını hala çok güzel tutuyor ve gereğini yapabiliyorlar. AK Partide yeni dönem felsefesi olarak GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ilan edildi. En azından Sivas için çok hayırlı ve güzel şeyler olacağına yeniden inanmaya başladım?

Mehmet BAŞKAN

Adalet tecelli
29.11.2018 19:41:05
Helal olsun sana Mehmet Başkan.bülent bey Bülent Ersoy´un "gözlerin doğuyor gecelerime" şarkısını da manifesto suna eklese daha güzel olurdu

Nejat DEMİR
1.12.2018 11:23:13
Düşüncelerin anlayışların insani tavırla yansıtılmasına düşünce ve anlayış bazında katılmamak tabi ki insani bir tavır lakin düşünce ve anlayışlar üzerinden insani tavırların aşağılanmaya küçük düşürülmeye çalışılması nedeni ne olursa olsun haklılık barındırmaz ve aynı çatı altında olduğunu söyleyenlerin ve üstelik sıkıntı ve mücadelede aynı tarafta olduğunu söyleyerek. Kamu ve toplum adına mücadelenizin sonuna kadar yanınızda olan bizlerin sıkıntı ve mücadelede bir olan birbirinize karşı çok daha olgun olumlu ve anlayışlı hoşgörülü olmanız gerektiği düşüncemi toplum adına sorumluluk taşıyan anlayışınıza paylaşmak isterim. Bir ve beraber oldukça BİZİZ saygılarımla.

YAZARLAR