Mehmet BAŞKAN


GÜLÜ VERİN (BBP)


Ak parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan 8 Şubat 2019 tarihinde Sivas´a geldi. Yerel seçim öncesi, adeta seçiminraconunu kesti.

BBP ve Doğan Ürgüp´ü ELEŞTİRDİ ve gitti.

  1.      Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu´nu hatırasını suiistimal edenler var, dedi.(Adeta enseye vurulmuş Osmanlı tokadı gibiydi.)
  2.    Adam (Doğan Ürgüp) hasbelkader benimle bir poz fotoğraf çektirmiş orada burada geziyor, dedi. (Adeta suratın ortasına vurulmuş bir yumruk gibiydi.)
  3. Cumhur ittifakı iki partiden oluşur, kendi kendine gelin güvey olanlara itibar etmeyin dedi. (Adetakünde atar gibiydi. BBP ve Doğan Ürgüp´ü kaldırdı ve minderin dışına attı.)

BBP genel başkanı Sayın Mustafa DESTİCİ,?Efendim, kalp kırmak kolay ama yapmak zor??Dedi.ArkasındanKem, kum,  küm? Adam, biraz dik durur yahu?

Oysa BBP kurucusu şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu ne diyordu?

?Şu üç günlük dünya için fırıldak olmaya gerek yok? diyordu.

Bu saatten sonra, BBP ve Doğan Ürgüp´ünAK partiye karşı oluşan tepki oylarından kapabileceğini, toplamaktanbaşka seçeneği kalmamıştır. Hâlbukitepki oyları sadeceBBP ye gidecek diye bir şey yok, CHP´ye de gider ve özellikle Saadet partisinede gider. Buradan BBP´ye fazla bir şey çıkmaz.

Bu gün Doğan Ürgüp tekrar belediye başkanı olmak istiyor.Aslında geçmişte denendi, görüldü ve test edildi.Ne özelliğivardı da, biz bilemedik, göremedik.Ne için Doğan Ürgüp´e oy vermeliyiz?Ne için?

Acemi Nalbant hikâyesindeki gibi Revizyon İmar Planı yaptırdığı için mi? 

Kendisinden sonra gelenlerin imar planını, deli kızın türküsüne çevirmesine imkân sağladığı için mi?

Sert üslubu ile yarattığıimar mağduriyetlerine (özellikle eski sanayi)yeniden sebep olmasıiçin mi?

BBP il başkanı ve eski Belediye başkanı olduğu halde beş yıl boyuncabelediye ile ilgili herhangi bir konuda,bir tek kelime etme cesaretini dahi gösteremediği için mi?

Yoksahalef-selefbirbirlerine sessiz kalma ittifakı kurdukları için mi?

Artık, keşik bozuldu, millet ayrıldığı belediye başkanını tekrar göreve getirmenin ne demek olduğunu da, bu dönemiyice anladı.

Ne yapsa nafile! 

Bu gün 14 Şubat, muhafazakâr belediye başkan adayı Doğan bey astırdığı afişlerle hepimizin sevgililer gününü kutluyor. (Hristiyan Aziz Valentin günü.) ?Sevgilinize gülü verin?, diyor. Mesaja bak mesaja! Neresinden tutsanız elinizde kalır.

Yahu biraz samimi olun arkadaş.

Mehmet BAŞKAN

YAZARLAR