Murat Kalender


Evet Sıra Sizde...


Türkiye´de rejimi değiştirecek olan referandum oylaması büyükşehirlerin neredeyse tamamının hayır demesine rağmen yaklaşık %51 oyla milletin kararıyla kabul edildi. Ama Sivaslı ben Reisin yanındayım diyerek yine farkını sandığa yansıttı.

 Tabi Sivas bu farkı sandığa yansıttı da kendini Reisin taklitçiliği ile yıllardır burnu havada siyaset yapan veya yaptığını sanan seçilen kaybeden mecburiyetten seçilen siyasiler kendilerinin başarılı olduğuna o kadar inanıp bunu kamuoyuna lanse etmeye başladılar ki eminim gülmeyen karga kalmamıştır.

Şimdi ne olacak...

Bakan İsmet Yılmaz´ın siyasetten uzak tam bir devlet adamı zihniyeti ile şehir siyasetinden uzak kalmasının açtığı yaralar umarım bu referandum oylaması sonrasında değişir.

Bu şehir THE İMAM ların eline bırakılmaz. 15 Temmuz unutulmamalı. Bu THE İMAMLARIN artık altındaki koltuklar çekilmeli, gerçekler açığa çıkarılmalı.

Yine bu eli kanlı terör yapısı FETÖ´nün derneklerine ait reklamları panolarından duyuran kurumların yöneticileri o koltuklardan kaldırılmalı. FETÖ´yü basamak olarak kullanan şehrin ekonomisini elinde tutan ticari yapılarla siyasi yapılar artık çökertilmeli.

Ben FETÖCÜ değilim Milli Görüşten gelmeyim yalanlarıyla kendilerini savunan koltuk ve makam için her kılıfa giren bukalemun grupların ne dillerine ne de edebiyatlarına artık yol verilmemeli...

İş adamlarına yapılacak operasyonu duyuranlar tek tek iş adamlarını arayarak operasyon yapılacak diyen kamu görevlileri, devletin ihalelerini kılıflara sararak FETÖNÜN iş adamlarına sunanlar artık açıklanmalı.

Korkak siyasetle başarı sağlayamayan parti yöneticileri artık kenara itilmeli. 15 Yılda yeni yüz yokmuş gibi aynı isimlerin çevresinde artık maden aranmamalı.

Maklubeye kaşık kaşık dalan o kaşıklarla Sivası hamuduyla yutanlar, yıllarca makamlarda oturup beşer beşer, onar onar zirveye tırmananlar artık al aşağı edilmeli...

Dilleri ve edebiyatları ile bukalemun misali her yerde olmayı başaranlar için artık son yaklaştı...

Çünkü vicdanlar verdikleri EVET´le bunu bekliyor...

Erkan Yilmaz
18.02.2018 09:40:29
Yazdiklariniz hepsi çok doğru tespitler.Sivas ´ta feto nin yaptığı kıyımları açıklamaya cesaret eden yok.Esnafi iş adamını dinleyen yok.Magduriyeti gideren yok.fetonun yaptığı operasyonlarda magdur edilen müteahit firma sahiplerini,medikal firma sahipleri,vergi cezası yağdırılan iş adamları, tekrar dinlenmelidir.Sayin valimden bunlar saklanmaktadır.bunlar yapılmadan Sivas a küskün insanları kazanamazsınız.Dinlensin feryadin büyüklüğünü görün

YAZARLAR