Yusuf Agâh


Ebedi İnanç Ezeli Düşmanını Tanır Tanıyorda


MEMLEKET İSTERİM

 Memleket isterim

Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;

Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim

Ne başta dert ne gönülde hasret olsun;

Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim

Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun;

 Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim

Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;

Olursa bir şikayet ölümden olsun.

Cahit Sıtkı Tarancı

 

Şimdiye kadar fetö konusunda, yazdıklarımıza okuduklarımıza yapılanlara konuşulanlara bakıyorum bu örgütle yerli yerinde tam mücadelenin yapıldığını göremiyorum.

Şehirlerde tamamen açık ve aleni biz bu cemaatin mensubuyuz diyerek pervasızca eylem ortaya koyanlar ticaretle uğraşanlar devletin parasıyla(özellikle aynı şirketlerin devamlı ihale almaları ,hibe krediler,ve kendi icat ettikleri devletten ve milletten çaldıkları paralarla himmet toplantıları)zenginleştiler.

Tabiki her zenginleşen bu yapılanmanın mensubu değil fakat bu ticaret erbabı olarak kendini gösterenlerin bir çoğu bu şekilde büyümüştür. Burda şu anlaşılmamalı sermaye düşmanlığı yapmak! Bizim öyle bir düşüncemiz asla olmamıştır.Sadece tepkimiz devletin kaynaklarını kendilerine akıttırarak kendini bir halt zanneden haramzade ve örgütçüler içindir.Halk bu ihanet şebekesi mensuplarına bir şey olmadığını görünce haklı olarak acaba?neden? gibi sorular sormaya başlamaktadır.Bunların adalet karşısına çıkarılarak hesap vermeleri ve Haksız kazançlarına devletin el koyması gerektiğini düşünmektedir.

Bizler kendisinin ifade etme şeklinin uygun olup olmadığını geçmişte neler yaptığını bilmeyiz hakkında karar veren ve verecek olan mensubu olduğu siyasi partisidir fakat Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar´ın ifadelerinde fetö mensupları ile ilgili savcılığa müracat ettiği halde herhangi bir işlemin yapılmadığı söyleminin haklı olduğunu görmekteyiz. Aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımıza bu mücadele ile ilgili bir görüntü izlettiğini kendisinin çok sinirlendiğini ?´Bu iş nasıl olabilir´´ diyerek çok sert tepki gösterdiğini de ifade etmişti bunada inanmaktayız.

Bu tv proğramı akabinde Sayın Başbakan´ın " Parti mensubumuz olan bir arkadaşımızın bu yönde bir kuşkusu varsa görevi kamuoyu ile paylaşmak değil, partimizle konuşması ya da yargıya başvurmak olmalıdır."Tabiki bu ifadenin bir başlangıcı ve sonu var fakat içerisinde bu ifadenin yer almasını kabul etmek mümkün değildir zaten vatandaş ne olup bittiğini görmektedir.Bizler bu milletin mensupları olarak diyoruz ki kim bu milleti bölüp parçalamak niyeti taşıyorsa herzaman karşısında Aziz Türk Milletini bulacaktır ve bulmuşturda bu millet bu fetö ile mücadelenin içerisinde ve devletinin yanındadır.Bu yapılanmayla mücadelede her kim görevini yerine getirmiyorsa çok büyük vebal altındadır,ihanet içerisindedir.

En güzel tarafı toplumumuzun , dinimizi ve önemli değerlerimizi siyasi,ticari,bölme amaçlı kullananlara ,ahlak ve faziletten yoksun topluluklara göstermiş olduğu tavırdır ve bu davranış içerisinde olanların hiçbir zaman kendilerine yer bulamayacak saygınlık kazanamayacak olmalarıdır.Fetö yapılanmasına karşı toplum herzaman ,hiçbir siyasetçi dahi olmasa da tepki göstermiş ve benimsememiştir.Bu paralel yapılanmaya karşı verilen mücadele o yüzden toplum tarafından önem arzetmektedir .Sayın Cumhurbaşkanımız ın da bu mücadelenin başında yer alarak yürütmesini adaletin tecellisi olarak kabul etmiş desteklemiştir, desteklemeye devam etmektedir.Farzedelim bu yapılanmanın içerisinde olan beşbin bin kişi ise bunların, toplumda haklarını yiyerek ,liyakatsiz bir şekilde mevki makam elde ettiklerini zannederek her türlü fırıldaklıkla madur ettikleri kişi sayısı beşyüzbin kişi ve daha fazladır.Fakat bu beş

yüzbin kişi hiçbir zaman devletine güveni sarsılmamış ve ilahi adaletin bir gün tecelli edeceğine de inanmıştır.Bana göre bu yapılanmaya karşı kullanılan kripto kelimesi abartıdır.Büyük bir istihbarat teşkilatı olan bu devlete kurumlarına karşı haksızlık olarak görmekteyim.Çünkü bu teşkilatlarımızın her türlü bilgiye sahip olduklarını düşünmekteyim. Son olarak şunu söylemem gerekir.´´İt kağnı gölgesinde yatarda ne büyük gölgem var zannedermiş´´Siz fetöcular kendinizi her zaman bir halt zannettiniz, o zamanda hiç bir şeydiniz, şimdide hiçbir şeysiniz gelecektede hiçbir şey olamayacaksınız.Bu topraklar hiç bir zaman ihaneiti , vatan hainliğini içerisinde barındırmaz ve barındırmayacaktır.´´

Memleket isterim´´ şiirinde şairin olmasını istediği şeyler bu topraklarda kök salacak buna inanıyorum !!!!!

YAZARLAR