Yusuf Agâh


Birlik ve Beraberlik Zamanı


"Veysel sapma sağa sola

Sen ALLAH´tan birlik dile

İkilikten gelir bela

Dava insanlık davası"

Saygı değer okuyucular birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok bugün ihtiyacımız var. Her tarafımız yangın yeri bu yangına bizi çekmeye çalışan ve kendi çıkarlarına hizmet ettirmeye kalkışan emperyalist ülkeler strateji üzerine strateji geliştiriyorlar.Bugün çıkarlarına ters düşen ülkeyle yarın samimi bir müttefik olarak karşımıza çıkabiliyorlar.Tarihte bunun bir çok örneğiyle karşılaşa biliyoruz.2.Dünya savaşında Alman-Rus harbinde Almanlardan taraf olan Amerika ?nın  savaşın Almanya´nın galibiyetiyle sonuçlanacağını ve Rusya dan daha büyük ve güçlü bir devlet olarak karşılarına çıkacağını gördüğü an Rusya´dan isteklerini yerine gettitirerek Almanya´nın  mağlubiyetiyle sonuçlandırmışlardır.

Günümüzde bu strateji hale devam etmektedir.Ama hükümetimiz böyle bir strateji ve hamle geliştirdiğinde bakıyorsunuz  basında çok küçültücü ve yanlış yorumlarla  karşılaşabiliyoruz.Bu kadar ,seçimle iş başına gelmiş  kendi  hükümetine karşı çıkan,küçük görmeye kalkışan, hiçbir ülke yoktur.ingilizler1925 yılında Musul- Kerkük meselesi gündeme geldiğinde Türkiye´nin tam Musul-Kerkük meselesine yoğunlaşacağı sırada ona engel olmak için Türkiye´nin dikkatini  iç ayaklanmalar çıkararak satılmış olan şeyh sait ve diğer unsurları da kullanarak isyanlar başlatmışlar  önemli bir strateji geliştirmişler ve nitekim de  isteklerine ulaşmışlardır.

Bence bu günde oynatılmak istenen oyun bunun benzeridir. Türkiye Cumhuriyet Devletin´in  Sayın Cumhurbaşkanı´nın?Suriye´nin kuzeyinde yeni bir devlet kurulmasın a müsaade etmeyiz´söylemi olsa gerek .

Devletimizin ve milletimizin güvenliğini tehdit edeceği aşikar olan bu oluşuma karşı dik durmasıdır.

Vatanımızda son günlerde tamamen tırmanışa geçen terör olayları bir çok nedenle birlikte en önemli nedeni bu olsa gerek. Güçlü bir TÜRKİYE´ yi kabullenemeyen emperyalist ülkeler strateji üzerine strateji geliştiriyorlar. O gün satlık şeyh sait vardı bugün pkk denilen satılıklar var fakat bilmiyorlar ki bugün daha güçlü bir devlet ,iktidar ve millet var.

Zamanında kullandığınız ve kullanmaya devam ettiğiniz lawrence,brezinki,Usame bin ladin,pkk,deaş gibi daha bir çok teröristler,terör örgütü  ve hainler bulabilirsiniz.O kurduğunuz ve kullandığınız terör örgütleri gün gelecek başınıza bela olacaktır.Ey emperyalist  ülkeler ve onların gayri meşru eşleri şunu iyi biliniz ki asil ve necip TÜRK MİLLETİ birlik ve beraberliğinden ödün vermez.Tarih sayfalarınızda yer alan MALAZGİRT´İ,İSTANBUL´UN FETHİ´Nİ,ÇANAKKALE´Yİ,ANAFARTALAR´I İYİ BİLİRSİNİZ.Birlik ve beraberlik adına kim katkı sağlıyorsa özellikle her dönemde partililerini  ve milletimizi sağ duyuya davet eden Milli meselellerde hükümetin yanında yer alan MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ´ye teşekkürlerimi arz ederim.

YAZARLAR