ZEKİ KILIÇ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ZEKİ KILIÇ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti eski İl Başkanları’ndan Zeki kılıç dün düzenlediği basın toplantısıyla önümüzdeki yıl yapılacak Belediye Başkanlığı seçimlerine aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti İl Binasında yapılan toplantıya Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman’da katıldı.

Kuru toplantının başlangıcında eski İl Başkanı Zeki Kılıç’ın aday adayı olduğunu belirterek Belediye Başkanı olması halinde Sivas’a önemli hizmetlerde bulunacağını belirtti. Kuru ayrıca şuan ki Ak Parti Hizmet binasının da Zeki Kılıç’ın İl Başkanlığı döneminde faaliyete girdiğini belirtti.

Sonrasında yaptığı konuşmayla Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladığını belirten Kılıç, Belediyelerin şehrin yeniden vücut olması anlamında önem arz ettiğini belirterek, “Bu nedenle seçilecek başkan ve ekibinin bir şehrin kültürel kodlarını ana aksana oturtan ve şehrin geleceğine ve vizyonun ve misyonuyla ufuk açan unsurlar saçması gerekmektedir” dedi.

Belediyelerin halkla iç içe olması gerektiğini savunan Kılıç, hizmet ekibinin çok önemli olduğunu ifade etti. Belediye Başkanlarının halka eşit ve adaletli davranmasının şart olduğunu kaydeden Kılıç, bu unsurların şehrin başarısı için temel esaslarından olduğunu belirtti. 



Anahtar Kelimeler:
ahmet
1.11.2013 10:14:24
biriniz de çıkıp demiyor ki kardeşim ben şunları şunları yapacam...bir tane somut projesi olan yok memlekette...türkü tutturmuş gidiyorlar sivasın sorunlarını çözecez..Güzel şehrimin tek sorunu sizin gibi ertesi günü göremeyen insanların başa gelmek istemesidir...