ZARALILARIN ADAYI MUZAFFER KARADAĞ

ZARALILARIN ADAYI MUZAFFER KARADAĞ

Eski Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muzaffer Karadağ?ın Zara İlçesinde MHP?den Belediye Başkanlığı?nı açıklaması Zara halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Özellikle eğitim ve sendikacılıkta adından hep söz ettire

Eski Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muzaffer Karadağ’ın Zara İlçesinde MHP’den Belediye Başkanlığı’nı açıklaması Zara halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Özellikle eğitim ve sendikacılıkta adından hep söz ettiren Karadağ, gazetemize yaptığı açıklamada, “Amacımız Zara’mıza yeni bir anlayış, yeni bir heyecan, yeni bir sinerjiyle geleceğe taşımaktır” dedi.

Yerel seçim öncesinde gazetemize özel açıklamalarda bulunan MHP Zara Belediye Başkan Adayı Muzaffer Karadağ, “Dokuz yıl, Türkiye’nin en saygın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen’de Sivas Şubesi yönetim kurulu üyeliği ve son altı yıldır başkanlık yapmak nasip oldu” dedi.

Makam, mevki ve koltuktan ziyade gönüllerin başkanı olmaya çalışacağını belirten Karadağ, tüm Zaralıların adayı olmaya, tüm Zara’mızı birleştirmeye geleceğini vurguladı. Görev yaptığı süre içerisinde amaçlarının mazluma yardımcı olmak olduğunu belirten Karadağ, “Hakk’ı tutup kaldırmak olmuştur. Hizmet anlayışımız; “insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” hadisi şerifi doğrultusunda olmuştur. Cenab-ı Allah’ın insanlara imandan sonra ilk emri “emri bilmağruf nehyi anilmünker- iyiliği emretmek, kötülüğe mani olmak”tır. Bu ilahi düstur doğrultusunda çalıştık. İnsanları ayırmadan, kayırmadan…” dedi.

Zara halkının yoğun istekleri üzerine Belediye Başkanlığı’nı açıklayan Muzaffer Karadağ, “Amacımız Zara’mıza yeni bir anlayış, yeni bir heyecan, yeni bir sinerjiyle geleceğe taşımaktır. Yeni yönetim anlayışıyla “ben yöneteceğim” yerine “biz birlikte yöneteceğizi” gerçekleştirmektir” dedi.

“Bu kapı gönül kapıdır, gelene canımız kurban, selam muhabbet tapusudur verene canımız kurban” diyerek “bize gelen biz de dirilir” anlayışıyla hareket ettik” diyen Karadağ, “Hiç kimseyi ötekileştirmeden Allah’ın her kulunu, her vatandaşımızı “ birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız” hadisi şerifi doğrultusunda sevdik. Gelişen olaylar karşısında sağduyumuzu kaybetmeden, milli manevi değerleri gözeterek hep sevgimizi ortaya koyduk” dedi.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” diyen Edebali’nin torunları olarak harekât etmeye gayret ettiklerini ifade eden Zara Belediye Başkan Adayı Karadağ, “Adaletten sapmadık. Adaletten ayrılanlara “Elimizle, dilimizle” yasalar çerçevesinde tepkimizi göstererek hep Hakk’ı tutup kaldırdık” dedi. Karadağ şöyle devam etti:

“Bu anlayışımız ve çabalarımız sonucunda milletimizin her kesimi tarafından sevgisini, güvenini ve teveccühünü kazandık. Her kurum, kurulda adaletin tesisi için çalıştık.

Peygamberimizin (sav) “Bir ülke İslam dışı da olsa adaletle yönetilirse payidar olur, bir ülke İslam ülkesi bile olsa adaletsiz yönetilirse, haksızlıklar yapılırsa yok olmaya mahkumdur” hadisini yöneticilerimize hatırlattık. Bir ülkenin bir devletin temelinin adalet olduğunu bildirip, hakkın haklıya verilmesi için yasalar çerçevesinde mücadele ettik.

Yolumuz sevgi yolu, yolumuz adalet yolu, yolumuz; "Bizim yolumuz; İman yolu, ahlak yolu, insanlık yoludur. Kardeşlik yoludur, sevgi yoludur, ilim yoludur. Hukuk yoludur, kanun yoludur, gönül seferberliği yoludur. Kısaca, Allah yoludur..." Atalarımız Hoca Ahmet Yesevi yolu, Hünkar Hacı Bektaşi Veli yolu, Yunus Emre yoludur. Hünkar Hacı Bektaşi Veli atamızın dediği gibi; “İncinsen de incitme” “İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır” düsturlarını şiar edindik.”

Karadağ açıklamasında şunları kaydetti:

Bütün bu çabalarımız, insanımıza hizmet dolayısıyla Hak’ka hizmet içindi. Bu yüzden milletimiz bize güvendi, inandı, bizim son on yılda yüzde yüzden daha fazla büyümemizi sağladı. Görev süremizde ilimizdeki disiplin kurullarında, danışma kurullarında, il insan hakları kurulunda, kent konseyinde ve çeşitli çalışma kurullarında başkan yardımcılığı ve yürütme kurulu üyeliklerinde bulunduk.

Doğup büyüdüğüm, havasını tenefüs edip, suyunu içip, ekmeğini yediğim ilçem Zara’daki hemşehrilerimin yoğun talebi, rızası, hatır gönül koyması üzerine, oluşan istişare sonuçları üzerine, ilçem Zara’dan belediye başkan adayı olmak nasip oldu. edindiğiniz bilgi beceri, tecrübeleri ilçem Zara’da uygulamaya teşebbüs etmiş bulunuyoruz.

Amacımız Zara’mıza yeni bir anlayış, yeni bir heyecan, yeni bir sinerjiyle geleceğe taşımaktır. Yeni yönetim anlayışıyla “ben yöneteceğim” yerine “biz birlikte yöneteceğizi” gerçekleştirmektir.

  • İnsanlarımızı birleştirmeye,
  • İnsanlarımızı harekete geçirmeye
  • İnsanlarımızı ortak akıla davet etmeye
  • İnsanlarımızın enerjisini ortaya çıkarmaya
  • İnsanlarımızla karşılıklı sevgimizi ortaya koymaya
  • İnsanlarımızı saygısızlık, ümitsizlik ve güvensizlikten uzaklaştırıp, bir ve beraber olmaya, daha çok çalışıp üretip, büyümeye, daha güzele ulaşmaya davet edeceğiz.

Hayallerimiz var: Zara sevdamızı Zara için kullanmaya, hareket etmeye, çalışmaya, birleştirmeye çalışacağız.

  • Maddi imkansızlıkları aşmış, daha güçlü bir Zara Belediyesi için
  • Zara’mızı ve insanımızı geleceğe taşıyabilmek için,
  • Daha kalkınmış, güzelleştirilmiş, geliştirilmiş çevresine ışık saçan bir zara için,
  • Teknik ekipler oluşturacağız
  • Yeni projeler üreteceğiz
  • Yeni imkanlar oluşturacağız
  • Ortak akıl ve istişare ve şuara heyetleri kuracağız
  • Eğitim ve öğretime daha fazla önem vereceğiz
  • AB destekli projeler üreteceğiz
  • Yöneticilerimizle uyum içerisinde olacağız
  • İlim ve fikir meclislerini hayata geçireceğiz
  • Yaraları kaşıyarak değil, sarıp sarmalayarak tedavi edeceğiz
  • Kavgaya, çekişmeye, dedikoduya asla meydan vermeyeceğiz.
  • Hep sevgimizi ortaya koyacağız
  • İnsanımıza çalışma, öğrenme, üretme sevgisi ve heyecanını aşılayacağız.

Aradığımız şey Zara’lılarımızın yüzünü güldürmektir. Zara’mızı güçlü kuvvetli, müreffeh-mutlu etmek için devlet-millet barışı ve bilime, üretmeye önem vereceğiz. Cehaleti, sefaleti, husumeti yok etmeye çalışacağız.

Makam, mevki, koltuktan ziyade gönüllerin başkanı olmaya çalışacağız. TÜM ZARALILARIN ADAYI OLMAYA, TÜM ZARAMIZI BİRLEŞTİRMEYE GELECEĞİM. Tüm hemşehrilerimizi Hünkar Hacı Bektaşi Veli Atamızın düsturuyla Zara’mızı “Bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya” Yunus Emre Atamızın dediği gibi;

“Adımız miskindir bizim

Düşmanımız kindir bizim

Biz kimseye kin tutmayız

Bütün âlem birdir bize.

Gelin sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz” diyoruz.

Adaylık istişare sonucu bizden, teveccüh kıymetli hemşehrilerimizden, takdir Cenab-ı Allah’tandır. Zara’mızın, Zaralılarımızın hakkında hayırlıysa Cenab-ı Allah nasip etsin diyor, tüm hemşehrilerimize saygılarımı, hürmetlerimi, sevgimi sunuyorum. BİZİM EN BÜYÜK HAZİNEMİZ ADALETE OLAN İNANCIMIZDIR. 



ahmet
22.11.2013 09:51:03
kendi adınıza konuşun ben zaralıyım ve benim adayım değil

Abil ÇİÇEKLİ
22.11.2013 09:50:44
Hayırlı olsun,Zara için iyi bir gelecek ,Zara için iyi bir fırsat,

zrdor
22.11.2013 11:05:01
Zara dışardan size neden bu kadar basit görünüyor. Zara`da daha güçlü iki aday var. Ak parti adayını ve CHP adayını küçümsüyorsunuz. zaranın içinin nabzını yoklamadan Sivas`tan haber yapıyorsunuz. Sivas`tan görülen manzara burda öyle değil. Ak parti adayı da çok sevilen biri

burhan tataroğlu
27.11.2013 10:12:25
Zara da doğmuş Zara da okumuş Zara da çalışmış ve Sivas ta çalıştığında bile dilinde ve gönlünde hep Zara sevgisini en önde tutmuş birinin aday olması bence Zara için ve zara halkı için büyük şanstır diye düşünüyorum...Yolun açık olsun.Allah Yar ve Yardımcın olsun...