ZABITALARA DÜĞÜN MEMURLARA KİTAPÇIK

ZABITALARA DÜĞÜN MEMURLARA KİTAPÇIK

Gazetemizin internet sitesinden yapılan ihbarda mevcut Başkan Doğan Ürgüp?ün belirlediği memurlara kendi şahsi işini yaptırdığı iddia edildi. Ürgüp?ün Belediye?nin çeşitli birimlerinden yaklaşık 20-30 memurun belirlendiği ve geçtiğimiz haftadan itibaren s

Gazetemizin internet sitesinden yapılan ihbarda mevcut Başkan Doğan Ürgüp’ün belirlediği memurlara kendi şahsi işini yaptırdığı iddia edildi. Ürgüp’ün Belediye’nin çeşitli birimlerinden yaklaşık 20-30 memurun belirlendiği ve geçtiğimiz haftadan itibaren seçim kitapçığı dağıttırdığı belirtiliyor.

Mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün geçtiğimiz hafta itibariyle Sivas Belediyesi’nin birçok biriminden seçilerek görevlendirilen yaklaşık 20-30 memura seçim çalışmaları kapsamında kitapçık dağıtımı yaptırdığı iddia edildi.

Gazetemiz internet sitesinden yapılan ihbarda Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün seçim çalışmaları kapsamında hazırlatılan kitapçıkları Belediye’de görev yapan memurlar aracılığıyla dağıttırdığı ifade edildi.

Hiçbir kurum yetkilisinin emri altında çalışan memura kendi şahsi işleriyle alakalı emir verme yetkisinin olmadığı vurgulanırken, Belediye’de görev yapan memurların birçoğunun da verilen emir karşısında sessiz kaldığı ifade ediliyor.

Konuyla ilgili olarak 20-30 memurun görevlendirildiği belirtilirken, bu memurların Belediye’nin birçok biriminden seçildiği ifade edildi. Bu memurların kapı kapı gezerek Ürgüp’ün seçim kitapçığını dağıttırmasının doğru olmadığı ifade edilirken, söz konusu memurların da yapılan haksızlık karşısında sessiz kalmamaları gerektiği belirtiliyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda da yine Sivas Belediyesi’nde benzer bir durumla karşı karşıya kalınmıştı. Bir Belediye Başkan Yardımcısı yine Sivas Belediyesi’ne bağlı olarak görev yapan memurlara kendi asli vazifelerinin dışında bir görev vermesiyle gündeme gelmişti.



AKİL ADAM
7.12.2013 09:45:36
EVET KESİNLİKLE DOĞRU HATTA KENDİSİNİN İSTANBULDAN İTHAL ETTİĞİ İSMİNİN GAZİ EKER OLDUĞUNU SÖYLEDİKLERİ KİŞİNİN RESMİNİ DAHİ ÇEKMİŞLER BEN BİZZAT RESMİ GÖRDÜM

8.12.2013 09:28:22
ne yazarsanız yazın bu adam hakkında hiç birisine inanmam çünkü bu adam adam gibi adam.biraz insaflı olun insaflı.allah başımızdan eksik etmesin

rüya
9.12.2013 14:08:53
Sayın (0) ozaman Allah senin ömründen alsın doğan`ın ömrüne koysun. Nede olsa Bir Esseyit torunu.

sakin adam
10.12.2013 17:16:25
Bu gazi eker denilen adam bildiğim kadari ile usulsuzlukten dolayı bilgi işlem müdürlüğünden alınan adam değil mi ne oldu da simdi aktif göreve geçti yoksa yeni gelecek yönetimde yerini mi yapmaya calisiyor ayrıca yapilan bu hareketi kiniyorum elin 3 kuruş kazanan garibanlarini sokaklarda siyaset propagandasına alet etmek niye bu isi partililere yaptırmak zor geliyor galiba