YÜRÜTME KURULU BELİRLENDİ

YÜRÜTME KURULU BELİRLENDİ

Ak Parti İl Başkanlığı?ndaki görev değişikliğinin ardından İl Yürütme Kurulu da belirlendi. İl Yürütme Kurulu?nun ilk toplantısının bugün gerçekleştireceği belirtilirken, İl Yönetim Kurulu Toplantısının da Çarşamba günü yapılacağı öğrenildi.

Ak Parti İl Başkanlığı’ndaki görev değişikliğinin ardından İl Yürütme Kurulu da belirlendi. İl Yürütme Kurulu’nun ilk toplantısının bugün gerçekleştireceği belirtilirken, İl Yönetim Kurulu Toplantısının da Çarşamba günü yapılacağı öğrenildi.

Ak Parti Sivas İl Başkanlığı’nda yeni Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmasının ardından İl Yürütme Kurulu da oluşturuldu.

Oluşturulan İl Yürütme Kurulu’nun ilk toplantısını bugün yapacağı öğrenilirken, İl Yönetim Kurulu Toplantısının da Çarşamba günü gerçekleşeceği öğrenildi.

Bu kapsamda Ak Parti Sivas İl Yeni Yürütme Kurulu şu şekilde:

Seçim İşleri Başkanı Muammer, Dış İlişkiler Başkanı Osman Karadağ, Sekreterlik Başkanı Salih Öztoprak, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Sevim, Teşkilat Başkanı Yasin Kütükde, Tanıtım ve Medya Başkanı Hüsamettin Özdemir,  Halkla İlişkiler Başkanı Hamza Bayrak, Ekonomi Başkanı Mehmet Dolu,  Mali ve İdari İşler Başkanı Ensar Hülagu, Sosyal İşler Başkanı Hüseyin Kaptan, Yerel Yönetimler Başkanı Muhammet Şen, Ar-Ge Başkanı Cihad Gözüküçük.



Nejat DEMİR
23.12.2013 09:14:42
Allah Mahcup etmesin...

onur yiğit
24.12.2013 16:59:19
gidenler çok hizmet etti sıra bunlarda

murat
24.12.2013 09:26:43
devletin imkanlarını kullanmadan barajsız seçime girsinler de adaleti o zaman görürüz.vatandaşın verdiği vergiyle kendi reklamlarını yapmaya hiçbir siyasi hareketin hakkı yok olamaz da.asgari ücrete % 3 ,hiçbir işe yaramayan milletvekillerine % 40 zam.oh ne güzel...