YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ

YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ

2009 seçimlerinde ?Vefa? ile göreve gelen ve başarısız bir süreç geride bırakan Doğan Ürgüp dün yapılan seçimlerle birlikte koltuğuna veda etti. Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın?a neredeyse iki kat fark yiyen Doğan Ürgüp?ün bu seçimlerden s

2009 seçimlerinde “Vefa” ile göreve gelen ve başarısız bir süreç geride bırakan Doğan Ürgüp dün yapılan seçimlerle birlikte koltuğuna veda etti. Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın’a neredeyse iki kat fark yiyen Doğan Ürgüp’ün bu seçimlerden sonra geçtiğimiz aylarda açılışını yaptığı Terminal’ten Ankara’ya döneceği yorumları yapılmaya başlandı.

2009 seçimlerinde Sivas halkının vefa göstermesinin ardından yüzde 50 ile Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Doğan Ürgüp, dün yapılan yerel seçimlerde AK Parti’ye iki kat fark yiyerek Belediye’ye veda etti.

5 yıllık çalışma süreci boyunca yaptığı birkaç binanın açılışını seçim öncesine denk getirerek oy toplamaya çalışan Ürgüp Sivas halkını aldatamadı. 5 yılda ortaya elle tutulur bir çalışma koyamayan Ürgüp bu başarısız yönetimin ardından dünkü seçimlerde fark yiyerek Belediye’ye veda etti.

30 Mart seçimlerine büyük umutlarla giren Ürgüp’ün Ak Parti Adayı Mimar Sami Aydın karşısında neredeyse iki kat fark yiyerek koltuğunu devretmesinin ardından artık Sivas’ta da fazla kalamayacağı ve geçtiğimiz aylarda açılışını yaptığı Terminal’den Ankara’ya gideceği yorumları yapılmaya başlandı.