YOLCU YOLUNDA GEREK

YOLCU YOLUNDA GEREK

Cumartesi günü AK Parti?nin ilimizde gerçekleştirdiği mitingin ardından önümüzdeki 30 Mart yerel seçimlerinin rengi de belli oldu. Başbakan Erdoğan?ın katılım sağladığı ve Sivas halkının büyük destek verdiği bu mitingin ardından AK Parti?nin önümüzdeki ye

Cumartesi günü AK Parti’nin ilimizde gerçekleştirdiği mitingin ardından önümüzdeki 30 Mart yerel seçimlerinin rengi de belli oldu. Başbakan Erdoğan’ın katılım sağladığı ve Sivas halkının büyük destek verdiği bu mitingin ardından AK Parti’nin önümüzdeki yerel seçimlerde bayrağı devralacağına kesin gözüyle bakılıyor. 2009 seçimlerinde Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Doğan Ürgüp’ün seçimleri kaybedeceğine artık kesin gözüyle bakılıyor. İlimizde villa sahibi olan Ürgüp’ün yavaş yavaş bavulunu toplayarak Ankara yolunu tutması gerektiği yorumları yapılıyor.

Cumartesi günü Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen mitingdeki yoğun katılımın ardından önümüzdeki ay sonunda yapılacak yerel seçimleri mevcut Belediye yönetiminin kaybedeceği adeta gözler önüne serdi.

50 binin üzerinde Sivaslının katılımın sağlandığı kent meydanı adeta vatandaşlara dar gelirken, mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün seçimleri kaybetmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Bilindiği üzere Doğan Ürgüp ve mevcut Belediye yönetimi 2009 yerel seçimleri öncesinde merhum BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun elim bir kaza sonucu şehit olmasının ardından görevi devralmıştı.

Ancak ne yazık ki 2009 yılında Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ürgüp, geride kalan 5 yıllık süreçte kamuoyunu tatmin edecek neredeyse hiçbir çalışmaya imza atamadı. İlk 4 yılı adeta oturarak geçiren Ürgüp ve yönetimi tüm açılış ve çalışmaları yerel seçim telaşıyla son 1 yıllık sürece sığdırmaya çalıştı.

Son dönemde 3-5 binanın açılışını gerçekleştiren mevcut Belediye yönetimi bu açılışı yapılan projelerdeki hatalar ve eksikliklerle de Sivas gündeminden düşmedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı mitingde ilimizde AK Parti’ye verilen büyük destek gözler önüne serilirken, AK Parti’nin önümüzdeki yerel seçimleri kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu ortaya koydu.

Bu durumda BBP’nin seçimleri kaybedeceği belirtilirken, mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün de bavulunu hazırlayarak Ankara’nın yolunu tutacağı yorumları yapılmaya başlandı.