YOĞUN TEMPO BÜYÜK OY

YOĞUN TEMPO BÜYÜK OY

17 Aralık sivil darbe girişiminin ardından gerek Başbakan?a destek olmasıyla ve gerekse seçim süreci boyunca çalmadık kapı bırakmayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz?ın Ak Parti?nin il genelindeki oy artışında büyük etkisinin olduğu belirtiliyor. Verdiğ

17 Aralık sivil darbe girişiminin ardından gerek Başbakan’a destek olmasıyla ve gerekse seçim süreci boyunca çalmadık kapı bırakmayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Ak Parti’nin il genelindeki oy artışında büyük etkisinin olduğu belirtiliyor. Verdiği beyanatlarla Başbakan’ın yanında olan Bakan Yılmaz özellikle Suşehri, Şarkışla ve Zara’da seçimin kazanılmasında büyük rol oynadı.

Seçim süreci boyunca ev ev gezerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ak Parti’nin ilimizdeki oy oranlarının artmasında büyük rol oynadı.

Seçim süreci boyunca özellikle ilçe ve köylerde yaptığı ziyaretlerle dikkat çeken Bakan Yılmaz, özellikle Suşehri, Şarkışla ve Zara ilçelerinde Ak Parti’nin kazanmasında büyük rol oynadığı belirtiliyor.

17 Aralık sürecinin ardından yaptığı açıklamalarla gündemden hiç düşmeyen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, verdiği beyanatlarda Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük destekçilerinden birisi olmuştu. Siyasetin yanı sıra devlet adamlığıyla da dikkatleri üzerine çeken Bakan Yılmaz’ın önümüzdeki süreçte de ilimize hizmete devam edecek.