YILMAZ ÇALIŞIYOR, SİVAS KAZANIYOR

YILMAZ ÇALIŞIYOR, SİVAS KAZANIYOR

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, yoğun temposuna rağmen memleketi Sivas?a hizmet etmeye hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu ilimizde bir takım temaslarda bulunacak olan Bakan Yılmaz toplam değerleri 45 Milyon TL olan Projelerin açılışını gerçekleştire

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, yoğun temposuna rağmen memleketi Sivas’a hizmet etmeye hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu ilimizde bir takım temaslarda bulunacak olan Bakan Yılmaz toplam değerleri 45 Milyon TL olan Projelerin açılışını gerçekleştirecek.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, yoğun çalışmalarına rağmen memleketi Sivas’a zaman ayırmaya devam ediyor. Hafta sonu ilimizi ziyaret edecek olan Bakan Yılmaz, Gemerek ve Şarkışla ilçelerinde yaklaşık bedeli 45 milyon lira olan projelerin açılışına katılacak.

Toplu açılış töreni için bu 14 Aralık Cumartesi günü Şarkışla ve Gemerek ilçelerini ziyaret edecek olan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Sivas için yapılan çalışmaları hız kesmiyor.

İlk olarak, Gemerek ilçesini ziyaret edecek olan Bakan Yılmaz, burada Yardıma muhtaç aileler için yaptırılan 10 adet Sosyal Konut, Gençler ve Amatör spor faaliyetlerinin gerçekleştirileceği Sentetik Çim saha, Yeniçubuk Anaokulu, Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Tesisi ve TOKİ tarafından 2 yıl içerisinde yapılması planlanan 110 adet toplu konut ile 1 adet camii ile Gemerek Belediyesi tarafından yaptırılan Dinlenme Tesislerinin açılışlarını gerçekleştirecek.

Gemerek programının ardından Şarkışla ilçesine geçecek olan Bakan Yılmaz burada da 330 dar gelirli aile için TOKİ bünyesinde yaptırılacak olan projenin startını verecek.

Daha sonra 2014-2015 yılında hizmete açılacak 200 kişilik Aşık Veysel Öğrenci yurdunun temelini atacak olan Bakan Yılmaz daha sonra özel sektör tarafından hizmete açılan bir tekstil firmasını ziyaret edecek.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın daha sonra Bal Ormanı projesi kapsamında 750 bin adet fidan dikilen Akçakışla ve Bozkurt Köyleri arasında bulunan bölgeyi ziyaret ederek Sivas programını sonlandıracak.



sivas
12.12.2013 16:16:44
sayın bakanımız söz verdiği savunma sanayinin ve 2.üniversitenin temelini ne zaman atmayı düşünüyor acaba?

12.12.2013 17:51:27
bakanımız çalışıyor sağolsun ama yeterli değil.sivasspor stadı ve 600 yataklı hastane 11 yılda bitirilemedi sivas daha çok göç verdi.ayrıca sivastan giden dikimevi neden gitti. tüdemsaşın gittikçe küçülen durumu ortada bunlara çare bulunması lazım.diğer milletvekillerimizin zaten hiç sesini duymuyoruz. en azından savunma sanayiine yönelik çok büyük bir fabrika sivasa gelebilirdi.

sivasligardas
13.12.2013 13:02:22
valla böyle çalışmaları duyunca gözüm yaşarıyor, ne çalışma ama(!) 33bin kişilik satad oldu 25 bin kişilik, 1000 yataklı hastahane oldu 600 yatak, olimpik havuzu çevirdiler yarı olimpiğe, dikimevi, DMO da cabası... Süper çalışıyor. Askerler 6 şehre dağıtılacak bu şehirler arasında neden Sivas yok?

sivasli77
13.12.2013 18:08:02
aman ne calisiyor bakanimiz. Sivas kalkindi gitti onun sayesinde, O kadar cok istihdam olustu ki, biz yillardir gurbetlerden bir turlu memleketimize donemedik, geldik hep ayni gittik hep ayni. Sivasta ahbap cavus iliskisi oldugu surece hic kimse hakkini alamaz biz bunu gec de olsa ogrendik. Sami Aydin bir onceki donemde tamamlayamadigi parsellemeleri simdi daha rahat yapacak. bir Erdogan sevdalisi olarak memleketimdeki capulcu siyasilere bakiyorum da galiba biz bunu hak ediyoruz. Keske basbakanimizin gozu Sivasi daha farkli gozlerden gorebilseydi Melih gokcek gibi isinin hakkini verebilen insanlarla cok ileri gidebilirdik. Ama malesef bizim hayalimiz Melig gokcek gibi ozhaseki gibiler

sivaslı
15.12.2013 18:12:32
Çok çalışıyor gerçekten. Savunma sanayinin merkezi olacaktı Sivas ama hala ses yok. Stad bitemedi bir türlü, hastane yine öyle, 2. üniversiteden ses yok.. Bari memur şehri olalım dedik, Sivas`tan götürülmeyen bir kaç tane müdürlük kaldı onları da götürürler yakında. Milletvekillerimiz için gazetelere kayıp ilanı vereceğiz neredeyse.. Halkımız artık uyanmaya başlamıştır. Bu taraflı yayınınızı esefle kınıyorum.

umut bulut
15.12.2013 18:09:57
hükümet bence bakanlar kuruluna boş bakanlık adında yeni bakanlar kurmalı . icaattan , emekten , işsizlikten , geçim sıkıntısından , istihdam dan gençlerin evlenememesinden , bunun için en uygun isim bence ismet yılmaz yapılırsa daha uygun olur bence.