YİĞİDO GOL SAĞANAĞINA TUTULDU

YİĞİDO GOL SAĞANAĞINA TUTULDU

Sivasspor istanbulda Süper Lig'in 12. haftasında  Karagümrük ile kapıştı ne yazikki  Sivasspor karşı karşıya geldiği karagumrukten . Atatürk Olimpiyat Stadı'nda üç gol yemekten kurtulamadı.
mücadeleyi ev sahibi ekip Eysseric, Güven Yalçın ve Serdar Dursun'un golleriyle üç farklı  kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Yigidolar 2 maç sonra mağlubiyetle tanisti ve bu sezonunda 4.yenilgisini aldılar.

Maca çok süratle başlayan ev sahibi ilk yarı özellikle  Rodrigues ve Feghouli'nin  muhteşem oyunu dikkatlerden kaçmadı  Sivasspor biraz dağınık olsada devre sonlarına kadar durumu idare etti ama devrenin son dakikaların da 
Nazım Sangare'nin yerde kaldığı pozisyonda Fatih Karagümrüklü futbolcular penaltı beklediği bir pozisyon vardı Hakem idare etti penaltıyı göstermedi. .

Hiç hız kesmeyen  Fatih Karagümrük öne geçti. Güven Yalçın'ın pasında son çizgiye inen Levent Mercan, müsait pozisyondaki Nazım Sangare'ye pasını aktardı. Bu futbolcunun şutunda savunmadan seken top, penaltı noktası yakınındaki Eysseric'te kaldı. Eysseric, yerden düzgün bir vuruşla kaleci Ali nin  sağından fileleri havalandır ev sahibi one geçti.

Yigidolar in defansi  çok dikkatsiz ve hata yapıyordu ayağı kayan Alaaddin Okumuş, topu Can Keleş'e kaptırdı. Bu futbolcu soldan ceza sahasına girip çaprazdan çok sert vurdu.Allahdan  Kaleci Ali Şaşal Vural, meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

İkinci yari  Güven Yalçın'ın vuruşunda top direkten döndü buda Sivas in şansıydi diyebilirim.

Fatih Karagümrük, de çok iyi oynayan ele avuca sığmayan Güven Yalçın'ın ceza sahası dışından attığı müthiş golle farkı ikiye çıkardı bu gol  hiç hesapa yoktu  ve Sivasspor dağıldı müsabakanın  sonlarına doğru Fatih Karagümrük, Serdar Dursun'un golüyle  maçı bitirdi  ve skoru  üç farka çıkardı.un
Müsabakada böyle bitti 
Yigidolar artik şapkasını çıkarıp önüne koymalı ve düşünmeli.
Klasiktir ama önümüze bakacağız.



Anahtar Kelimeler: YİĞİDO SAĞANAĞINA TUTULDU