YİĞİDO EVİNDE GALİBİYETE HASRET KALDI

YİĞİDO EVİNDE GALİBİYETE HASRET KALDI

Yiğidolar Süper Lig'in 13. haftasında evınde Karadenızden Fırtınayı ağırladı  Sivasspor ile Trabzonspor çok soguk bir havada  4 Eylül Stadyumu'nda   karşılaştı ve tam bır gol yagmuru seklınde gecen müsabakada puanlar paylasıldı..
Sivasspor'un ılk ceyrekte iki farklı öne geçmesıne ragmen ne yazıkkı devrenın son ceyregınde Trabzonspor   oyuna dengeyı  getirdi  kısacası Sıvasın gollerı  Samu Saiz ile     Rey Manaj attıgı ıkı gol e karsılık    Trabzonspor'un golleri    Pepe,   Paul Onuachu ve   Trezeguet'den geldi.
Volkan Bayarslan, Aleks Taşçıoğlu ve  Mustafa Sönmez çok iyi yönettiği musabaka pek sorun çıkmadı.
Çok hırslı ve harıka oyun cıkaran bir Sıvas ekıbı gördüm özellıkle ılk yarım saat muhteşemdı daha sonra son  dakıkalarda aynı performansı gösterdıler.
Sivasspor  Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Yunus Emre Konak  , Emrah Başsan  , Saiz yerıne ıkıncı yarı  Hakan Arslan , Charisis, Burak Kapacak sonlara dogru  Rodrigues ve Manaj ile sahada görev yaptı.
Trabzonspor bıldıgınız gıbi yıne tam kadro cıktı sahaya       Trezeguet , Denswil,   Bakasetas,  Visca  ve    Onuachu sıvasspora yetti.
Böylece Abdullah Avcı yönetiminde 5 maça çıkan Karadeniz ekibi mağlubiyet yüzü görmedi.
Maca iyi baslayan Yiğidolar ilk dakıkada öne geçtı Charisis'in pasında orta sahada topla buluşan Saiz, topu ceza sahası önüne kadar sürdü. Saiz'in sert vuruşunda top, kaleci Muhammet Taha Tepe'nin sağından ağlara gitti.
Yiğidolar baskılara devam ettı ve  Uğur Çiftçi'nin sol kanattan ortasında Manaj'ın kafa vuruşu kaleci Muhammet Taha Tepe'den döndü. Dönen topu Manaj kafa vuruşuyla ağlara gönderdi çok akıllı bir goldü .
Trabzon ikinci golden sonra bıraz açıldı  Abdulkadir Parmak'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahası içine giren Pepe'nin sert vuruşunu kaleci Ali Şaşal Vural, direğin dibinden son anda kornere çelmesı fırtınanın başlangıcıydı visca'nın pasında ceza sahası önünde topla buluşan Pepe, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi fark bire indi.
Tam devre bıtecek derken  Trezeguet'nin sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortaya Onuachu, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi 4 eylül şok oldu oyuna denge geldi.
İkıncı yarı Sıvasspor yıne baskılı başladı  Emrah Başsan'ın sağ kanattan ceza sahası içine ortasında Manaj'ın kafa vuruşu kale direğinden döndü.
Sivasspor son yarı saatte  tekrar öne geçti. Orta sahada topla buluşan Manaj, topu ceza sahası önüne kadar sürdü.muhteşem top oynayan  Manaj'ın sert şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti Yiğido bir kez daha öne geçtı..
Trabzonspor   beraberliği yakaladı. Enis Destan'ın sol kanattan pasında ceza sahası içinde topla buluşan Trezeguet'in düzgün vuruşu kaleci Ali Şaşal Vural'ın sağından ağlara gitti hakem golü vermedi ama Var golü verince müsabakada yağmur dindi ve tam altı gollü maç beraberlikle bitti.
Sivas spor  çok güzel oynadığı maç da üç puanı hak etmişti ama olmadı  yiğido ise haftaya da Fenerbahçe deplasmanına gidecek.