YİĞİDO DAN SON DAKİKA RESITALI

YİĞİDO DAN  SON DAKİKA RESITALI

Yigidolar Alanya Oba Stadyumu'nda hakem Mert Güzenge'nin düdüğüyle başlayan superligin 10. Haftasında çok kötü başladığı bir müsabakayı zaferle tamamlayarak üç puanı alıp sivasa döndü.

Musabakaya çok hızlı giren bir Alanya spor gördüm Kanatlardan hızlı ataklarla Sivasspor'un kalesini yoklayan Alanyaspor'da Carlos Eduardo ile net fırsatlar yakarken,direkleri yollarken  Sivasspor da Samu Saiz üzerinden yakaladığı   tehlikeleri pozisyonları  değerlendirmedi aslında ilk yarıyi Akdeniz ekibi farklı bir skorla kapatabilirdi ama beceriksizlik mi veya şanssızlık mi dersininiz  yada Sıvassporun şansımı dersiniz bilemem
Devre golsuz tamamlandı.

İkinci yarıda ev sahibi Alanyaspor oyunda kontrolünü yine eline geçirerek başladı ve golü de buldu  eski bir Sivasli Fatih Aksoy sahneye çıktı ve takımını  öne geçirdi. Fatih Aksoy gol sonrası bir dönem formasını giydiği Sivasspor karşısında attığı gölün sevincini hiç yasamadi diyebilirim.

Maçın böyle biteceği tahmin edilirken son yaklaşırken,  Sivasspor a sihirli bir deynek değdi sanki  Roman Kvet sahneye çıktı ve kritik anda takımına eşitliği getiren golü kaydetti.
Bu harika bir skordu Yigidolar için  oyuna son dakikada denge getirdiler Alanya da bu iyi bir puan diye düşünüyordum.

Gol sonrası inanılmaz bir  tempo yükseltti ve sonucunda  gördü Sivasspor'da Rey Manaji ceza sahasında öyle  bir  topla   buluştu ki  oyuna sonradan giren Rey Manaj da   mükemmel bir son vuruş ile takımını uzatmaları da uzatmadinda  Sıvassporu öne geçiren golü attı.

Harika bir geri dönüşe sahne olan maçta inanılmaz bir sonucla müsabakayı bitirdi   Sivasspor puanını 13'e yükselterek çok rahat bir nefes aldı , Alanyaspor da  ne yazikki 10 puanda kaldı.

İnanılmaz bir müsabaka izledim  Alanya spor da üç puanı aldım derken ne yazikki hepsini Yigidolar a hediye etti.
Iki ekibinde kutlarım.



Anahtar Kelimeler: YİĞİDO DAKİKA RESITALI