YICDER PROJELERİNİ ANLATTI

YICDER PROJELERİNİ ANLATTI

Yıldızeli Çakmaklılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği?nin (YICDER) eylül ayında göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri 15.11.2013 Cuma günü Yıldızeli?nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yıldızeli Çakmaklılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (YICDER) eylül ayında göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri 15.11.2013 Cuma günü Yıldızeli’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Göreve yeni başlayan Yıldızeli Kaymakamı Mehmet Gökhan ZENGİN’i makamında ziyaret eden YICDER yönetimi, hayırlı olsun dileklerinin yanı sıra dernek olarak 2009 yılından beri gerçekleştirdikleri çalışmalarını ve gelecekte gerçekleştirecekleri yeni projelerini aktardı ve bunlar için destek istediklerini belirttiler.

YICDER yönetim kurulu üyeleri, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Yıldızeli’nde faaliyetlerini yürüten diğer kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Yıldızeli Müftüsü Cabir ÇELİK, Yıldızeli Belediye Başkanı Selim BAŞ, Yıldızeli Belediye eski Başkanı Mustafa ARDA, Yıldızeli’li işadamı Adnan KOÇ, Yıldızeli müftülüğüne yeni atanan Şef Mustafa BULUT’u makamlarında ziyaret etti ve bir dizi görüşme gerçekleştirdiler.

Dernek Başkanı Emrullah DURAN; “Yönetim kurulu olarak gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler sırasında 2009 yılında kurulan derneğimizin geçmiş yıllarda yaptığı ve gelecek yıllarda yapmayı planladığımız projeleri anlattık. Biz üç köyün; Aşağıçakmak, Ortaçakmak ve Yukarıçakmak köylerinin derneğiyiz ve köylerimizde yapmayı planladığımız bu projelerimiz için, desteklerini istedik. Başta sayın Kaymakamımız Mehmet Gökhan ZENGİN olmak üzere bize kapılarını açan ve destekleyen tüm yetkililere teşekkür ederiz” dedi.