YERDEN YÜKSEK KİMDİR EN YÜKSEK

YERDEN YÜKSEK KİMDİR EN YÜKSEK

YERDEN YÜKSEK KİMDİR EN YÜKSEK

Siyasetin hızlandığı süreçte Ak Parti içerisindeki hırs ve koltuk kavgaları da her ana yansımaya devam ediyor. Hafta sonunda gerçekleştirilen Yıldız Dağı temel atma törenine çıkışta yaşanan diyaloglar siyasetteki beklentilerin ne kadar üst safhada olduğunu gözler önüne sermeye yetti.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`ın katılımıyla Pazar günü gerçekleştirilen Yıldız Dağı temel atma töreninde yaşanan diyaloglar siyasi beklentileri ve sessiz gibi görünen Ak Parti teşkilatı içerisindeki hırslı mücadeleyi ortaya koymaya yetti.

Zirve tırmanışında AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ile Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz arasındaki diyalog hem güldürdü hem de siyasetteki hesapları ortaya koydu. Yerel Seçimlerde Belediye Başkanlığı adaylığı için tüm gücüyle ortaklık yapmış olduğu Milletvekili Hilmi Bilgin ile yoğun bir tempoda genel merkez üzerinde baskı kurmaya çalışan Kuru`nun ilimizdeki program ve toplantılardaki potları, argo hitapları, insanları zan altında bırakan açıklamaları devam ediyor.

Yıldız Dağı zirve tırmanışında Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz`a "bak görüp görebileceğin zirve burası" diyen il başkanı Burhanettin Kuru`nun bu söylemi karşısında önce susan sonrasında ise aynı şekilde başkan senin içinde görebileceğin en yüksek zirve burası cevabını veren İsmail Çapraz`a; Kuru ben ne zirveler gördüm şeklinde ki diyalogları kulislerde konuşuluyor.



Anahtar Kelimeler: 0