YENİ BİNA ESKİ BAŞHEKİM ? YÜKSEL?LE DEVAM

YENİ BİNA ESKİ BAŞHEKİM ? YÜKSEL?LE DEVAM

YENİ BİNA ESKİ BAŞHEKİM ? YÜKSEL?LE DEVAM

Ağız ve diş sağlığı merkezi  4 yıldır kira karşılığı bir binada hizmet veriyordu. Kısa süre önce yeni hizmet binası tamamlanan diş sağlığı merkezi 22 ekim tarihinden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başladı. Merkez farklı bir binaya taşınırken merkezin başhekimi değişmedi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Murat Yüksel ile Sivaslılara hizmet vermeye devam edecek.

2008 yılında Emniyet Müdürlüğü karşısındaki binada hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 4 yıl boyunca kira ödüyordu. Kısa süre önce tamamlanan yeni hizmet binasına taşınan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 22 Ekim tarihinden bu yana yeni binasında hizmet vermeye başladı.  Vatandaşların şikayetlerine yeterince cevap veremediği için sürekli eleştirilere maruz kalan diş sağlığı merkezi hekim takviyesi yapılmış olsa da bu eleştirilerden kurtulamadı.

Yeni bir hizmet binasına taşınan merkezin, binadan çok hastaların tedavilerini tamamen gerçekleştirebilen bir yapıda olması gerektiği belirtilirken ağız ve diş sağlığı merkezi Başhekim Murat Yüksel idaresinde hizmete devam ediyor. Diş sağlığı merkezi aynı başhekim ile farklı bir binada Sivaslı hastaların hizmetinde olacak.

Öte yandan vatandaşlar ise diş sağlığı merkezinin kapasitesinin yenilenmesi gerektiğini bunun daha büyük önem arz ettiğini dile getiriyor. Merkezin kendi binasına kavuşmasını da olumlu karşılayan vatandaşlar  ?bizler diş tedavileri için gittiğimiz merkezde ay ağrı kesicilerle eve dönüyor ya da üniversite diş hekimliğine sevk ediliyoruz. Üniversitede ise aylar sonraya randevu veriliyor.

Üniversite hastanesi hem merkezden uzak olduğundan hem de işlemler uzun sürdüğünden genellikle tedaviden vazgeçiyoruz. Üstelik acil serviste saat 17.00?den sonra radyoloji teknisyeni bulunmadığından diş bile çektiremiyoruz. Biz bu sıkıntıların giderilmesini önemsiyoruz? ifadelerini kullanıyor.



Anahtar Kelimeler: 0