YAZIK OLDU YIGIDOYA

YAZIK OLDU YIGIDOYA

Sivasspor çok güzel bir havada  Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde taraftarı önünde  Akdeniz in hırçın çocuğu  Alanyaspor konuk etti.

Sivas 4 Eylül stadyumunda karşı karşıya geldikleri bu. Mücadele,yı konuk ekip   Alanyaspor un  galibiyeti ile tamamlandı.

Sivasspor'un  tam kadro ile çıktığı bu mücadelede  maçın tek golünü  ikinci yarıda gol kralı  Rey Manaj kaydederken, konuk ekip Alanyasporun golleri  ise  Ahmed Hassan ve  Oğuz Aydın'dan geldi.

Bugun harikalar yaratan bir ray Manaj vardı ve gollerini  saymaya ve atmaya devam etti ve gol krallığında 15 gole ulasti.

Sivasspor sekiz haftadır yenilmezlik unvaninide sıvasta çimlere gömdu ve haftalar sonra mağlubiyeti tattı.

Maca iki takımda çok hızlı başladı karşılıklı ataklar ve gol pozisyonları bulundu  Yiğidolar  Uğur Çiftçi'nin sol kanattan ortasında Manaj'ın bekletmeden şutunda, meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitmese ev sahibi öne geçecekti ama olmadı.

İkinci yarının başında oyuna dahaistekli giren konuk ekip  gelişen bir  atağında sahneye çıkan Ahmed Hassan, takımını öne geçirdi ama Sıvassporun defans hatası çok büyüktü Alan ya ardından ikinci golü bulurdu  etkili gelişen Alanyaspor atağında gol sesi çıkmadı. Sivasspor bu pozisyonda sansliydi.

Yiğidoları  takım oyunu çok ilginç geldi bana ceza sahası önünde kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Rey Manaj, etkili bir golün altına daha imzasını attı.

Artık oyunun sonları yaklaşırken  bir kez daha etkili gelen Alanyaspor'da Oğuz Aydın, takımını bir kez daha öne geçiren golü kaydetti ama yine yihodalarin adam markazi çok kötü idi adam adamaoynamayi beceremediler bu hata sonucunda  bu golle  sahadan boynu bükük ayrılmak zorunda kaldılar.

Harika bir oyun çıkaran Alanya sporu kutlarım hiç hata yapmadan evlerine üç puanla dönüp rahat bir nefes aldılar



Anahtar Kelimeler: YAZIK YIGIDOYA