YAZARLARIMIZ RADYODA

YAZARLARIMIZ RADYODA

Sivas?ın en popüler gazetesi olan Sivas Postası, her alanda şehir gündemine yön vermeye devam ediyor. Ürettiği özgün projeler ve güçlü yazar kadrosuyla Sivas?ın önünü açan Sivas Postası, taşları yerinden oynatıyor.

Sivas’ın en popüler gazetesi olan Sivas Postası, her alanda şehir gündemine yön vermeye devam ediyor. Ürettiği özgün projeler ve güçlü yazar kadrosuyla Sivas’ın önünü açan Sivas Postası, taşları yerinden oynatıyor.

Sivas’ın en büyük gazetesi olan Sivas Postası, Sivas gündemini belirleyen çok önemli etkiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Gazetemizin ortaya koyduğu düşünceler, kamuoyu tarafından takip edilip örnek alınırken, şehrin tıkanmış düşünce boyutunda da gedikler açılmaya devam ediyor.

Entelektüel bir ekip ile yoluna devam eden Sivas Postası, şehirde oluşmuş olan hantal basın anlayışında da önemli değişikliklerin yapılmasına kapı araladı.

Yazı hayatında belirgin olma yanı sıra radyo programları ile de gündem ekibimiz tarafından izleniyor.

Sivas Postasının iki değerli yazarı Orhan Karahan ve Faruk Tüzgen’in hazırlayıp sundukları “Genç Pusula” isimli radyo programı da beğeniyle takip ediliyor. Haftalık gündemi Radyo Hilal’ de yorumlayan yazarlarımız, yerel basın ve şehir diyalektiğine önemli katkılar sunuyorlar.

Her Pazartesi saat 20.00 ile 22.00 arasında Hilal Radyo’da dinleyici karşısına çıkan yazarlarımız, köşe yazılarını okuma yanı sıra canlı telefon bağlantıları ile yerel gündemde çığır açmaya devam ediyorlar.