VAKİT AZ YAPACAK İŞ ÇOK

VAKİT AZ YAPACAK İŞ ÇOK

Hafta sonu ilimizde birçok ziyarette bulunan ve açılışlara katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı açıklamalarda "Vaktimiz az, yapacak işlerimiz çok. Bu milletin güveni ve duaları bizimle. Bizim onların güvenini boşa çıkarmamamız lazım" dedi. Di

Hafta sonu ilimizde birçok ziyarette bulunan ve açılışlara katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı açıklamalarda "Vaktimiz az, yapacak işlerimiz çok. Bu milletin güveni ve duaları bizimle. Bizim onların güvenini boşa çıkarmamamız lazım" dedi. Diğer taraftan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise milletin 30 Mart`ta kararını vereceğini belirterek "30 Mart`ta doğru kişiler seçilirse, millet doğru şekilde yönetilir" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem seçim çalışmalarını yaptıkları ziyaretlerle sürdürüyor.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Vaktimiz az, yapacak işlerimiz çok. Bu milletin güveni ve duaları bizimle. Bizim onların güvenini boşa çıkarmamamız lazım" dedi.

Partisinin bir düğün salonunda düzenlediği yerel seçim toplantısına katılen Yılmaz, yerel seçimlerin önemine değinerek, Sivas`ın kendilerine güvendiğini ve bu seçimde de o güveni yerine getireceklerini belirtti.

Seçimlere 15 gün kaldığına değinen Yılmaz, bugüne kadar çalıştıklarını, 15 gün daha çalıştıkları takdirde menzile ulaşacaklarını söyledi. Yılmaz, Türkiye için ekip olarak aşkla çalıştıklarını, durmadan yorulmadan da çalışacaklarını vurgulayarak, "Vaktimiz az, yapacak işlerimiz çok. Bu milletin güveni ve duaları bizimle. Bizim onların güvenini boşa çıkarmamamız lazım. Türkiye`nin geleceği için 15 gün daha var gücümüzle çalışacağız. Ak Parti hizmet kervanına Sivas`ın da katılacağına ümitvarım. Çalışırsak, gayret gösterirsek Allah çalışanın emeğini verir" diye konuştu.

Yılmaz, 30 Mart`ta yapılacak seçimlerin yerel seçim olmaktan çıktığını, Türkiye`nin birçok ili ve ilçesini gezdiklerini belirterek, "Nerede surdan bir gedik açılmışsa 10 tane vatandaşım o gediği kapatmak için var gücüyle çalışıyor. Bu, Digor`da da Iğdır`da da Sarıkamış`ta da Kağızman`da da böyle. İnşallah Sivas`ta da surdan gedik açanlara kimse fırsat vermeden, 30 Mart akşamı yüzümüzün akıyla Sivaslıya emaneti teslim edeceğiz" ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise "Çeşitli siyasi partilerde siyaset yapılabilir, bunlar ayrışma değil hizmet yarışıdır. Siyasi duyarlılığımızın devam etmesi lazım" dedi.

Erdem, Koyulhisar ve Köyleri Hizmet Vakfı`nın (KODAV) Sarıyer Korupark`ta düzenlediği birlik ve beraberlik günü etkinliğine katıldı.

Etkinlikte konuşan Erdem, 30 Mart`ta yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partiler arasında kıyasıya bir yarış olduğunu belirtti. Milletin 30 Mart`ta kararını vereceğini ifade eden Erdem, "30 Mart`ta doğru kişiler seçilirse, millet doğru şekilde yönetilir" dedi.

Yerel yönetimlerin ve yerel yöneticilerin önemine değinen Erdem, şunları söyledi:

"Örneğin Kayseri`ye, Konya`ya bakın. Bu şehirleri geçmişten günümüze inşa eden belediye başkanlarının ufku ve vizyonu vardı. Bu örnekleri arttırabiliriz. Siyasi partiler hizmet yarışı yapar. Bir belediye başkan adayı yanıma geldi ve dedi ki; `Belediye başkan adayıyım ama sizden torpil istemiyorum. Çünkü, atamayla belediye başkan adaylığı oluyor ama seçilmiyor.` Çok doğru bir söz. Tüm belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum."

Sivas`ın Koyunhisar ilçesinde doğup büyüdüğünü hatırlatan Erdem, geçen dönem AK Parti`den İstanbul`da Sivaslı 2 belediye başkan adaylarının olduğunu, ikisinin de seçimi kazandığını, bu seçimde ise Sivaslı 4 adayın bulunduğunu bildirdi.

Seçim öncesinde sokakların hareketlenmeye başladığını dile getiren Erdem, "Çeşitli siyasi partilerde siyaset yapılabilir, bunlar ayrışma değil hizmet yarışıdır. Siyasi duyarlılığımızın devam etmesi lazım" dedi.