VAKİT AZ İŞ ÇOK!

VAKİT AZ İŞ ÇOK!

İlimizde Ak Parti Belediye Başkan adayı Sami Aydın?ın kesinleşmesinin ardından önceki gün Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu?nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın mevcut Belediye Başkanı Doğan

İlimizde Ak Parti Belediye Başkan adayı Sami Aydın’ın kesinleşmesinin ardından önceki gün Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve eski Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru’ya yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bakan İsmet Yılmaz ise, seçim sürecinde kimseyle kavga etmeyeceklerini vurgulayarak, “Vaktimiz az, yapacağımız işler çok" diye konuştu.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Ak Parti Sivas Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısı muhteşem bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti.

Salonu dolduran binlerce ak parti sevdalıları “Seninleyiz Sami Başkan, Sivas Yeniden Aydınlanıyor, Bu Gençlik Seninle, Durmak Yok Yola Devam” sloganlarıyla Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın’a tam destek verdi.

Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, çok sayıda partili, ilçe belediye başkanı ve aday adayları katıldı. Coşkulu geçen tanıtım toplantısında söz alan Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın, partide birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Mimar Sami Aydın, Ak Parti Eski Sivas il başkanı Burhanettin Kuru’dan da övgüyle söz etti. Yeni tecrübeler edindiğini ve yaptığı çalışmalarda halkın görüşlerine önem vereceğini belirten Aydın salondan büyük alkış aldı.

Ticaret Sanayi Odası`nda yapılan belediye başkanı aday tanıtım toplantısına katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Burada AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mimar Sami Aydın`ı partililere tanıttı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Aday olma cesareti gösteren arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bir yarışa katıldığınız zaman o yarışın bir tane birincisi oluyor. Diğerleri biraz geride kalıyor. Ancak o geride kalmak kendisinden de kaynaklanmıyor. Bu seçimde sıkmadığımız el çalmadığımız kapı, oyunu talep etmediğimiz kimse kalmayacak. Herkese gideceğiz. Herkesin oyuna bu seçimde ihtiyacımız olduğunu biz talep edeceğiz. Biz adaylarımıza güveniyoruz. Adaylarımızdan daha fazla Sivaslı seçmenlerimize güveniyoruz. Çünkü altının kıymetini sarraf bilir. Bizim gösterdiğimiz adayların her birisi bir altın. Altının kıymetini de en iyi Sivaslı değer verecektir” dedi.

Kimseyle kavga etmeyeceklerini kaydeden Yılmaz, “Allah`ın yarattıklarıyla barış içinde olmak lazım, dolayısıyla nefsimizle kavga edeceğiz, bunun dışında Allah`ın yarattıklarıyla dost olacağız. İnanan kişi insanlarla dost olur ve hoş geçinir, kendisiyle de hoş geçinilir" ifadesini kullandı.

İnsanların yoksulluk ve cehaletle savaşması gerektiğini, asıl vazifelerinin insana hizmet olduğunu anlatan Yılmaz, "Seçim sürecine yepyeni heyecanla gireceğiz, öncelikle varsa kırdığımız kalpleri onarmamız, kul hakkını helal ettirmemiz lazım. Kalpleri onarmanın yoluna gitmeliyiz ve inanıyoruz ki gönül yapmak her şeyin başıdır. Kazanmak koca bir ömür ister ancak kaybetmek için bir anlık gaflet yeterlidir. Vaktimiz az, yapacağımız işler çok" diye konuştu.

Yerel seçimlerde AK Parti`nin belediye başkan adayı Sami Aydın`a destek olunmasını isteyen Yılmaz, belediye başkanlığının hizmet makamı olduğunu vurguladı.

Hizmetin lafla olmayacağına dikkati çeken Yılmaz, "Bu yüzden aday olmak ağır bir yükün, büyük bir vebalin altına girmek, ateşten gömleği giymektir. Allah, belediye başkan adayımızın yardımcısı olsun. Bu yükü beraber taşıyacağız. Seferberlik içinde adaylarımıza destek vereceğiz. Sivas halkının teveccühünü kazanacağız" diye konuştu.

AK Parti`nin Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın ise belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.



58
2.12.2013 10:18:56
BAKAN önce kendi yaptıkları projeleri anlatsın hükümet olarak 5 yıl bitiyor hani kendileri diyorya beş yıl geçti bir şey yok ortada diye doğan bey için.o yine azda olsa ortaya bir şeyler getirdi hükümet ülke yönetimi oalarak ne yaptılar sivasa göstersinler bakalım götürdükleri daha çok. sivaslı olarak uyanmamız lazım bu sefer gol yemeyelim .

ahmet mert
3.12.2013 17:40:06
sivas yada sivaslı neden geri kaldı bu sehir burada insanlar yorum yapıyor lakın hangi mantık iktidar partisi dururken mecliste ismi cismi olmayan bir partiye oy verir rahmetliyi bizde cok seviyorduk ama biraz mantıklı olun neden bu sehrın gerıye gıttıgını anladınız umarım

murat
4.12.2013 09:30:31
bakan bir açıdan doğru söylemiş.5 değil 12 yıl geçti aradan sivasta akp sayesinde değişen birşey yok.hergün yeni bir saçmalık.yok dershaneler kapatılsın mı?yok barzani denen itoğlu Türkiye ye gelmiş barış olmuş nah oldu,vatan hainleri bdp toplantısında bayrağımızı indirdiler.yok bankalar faiz lobisiymiş.bankalara mahkum etmeyin o zaman vatandaşı.yok 3.köprünün adı yavuz sultan selim mi olsun kanuni sultan Süleyman mı ?osman gazi köprüsü yap bukadar üstelemenin anlamı ne?millet açlık sınırının altında 876 liraya geçinmeye çalışıyor bunlar nelerle uğraşıyor.sivasa gelince 12 yıldır adam akıllı bir şey yapılmadığı gibi sivasın sahip olduğu çoğu kurumda ya başka yere gitti ya da tamamen kapatıldı. 4 vekil ama milletin vekili değil,birisi 2 yılda sadece avukatlık kanunu değişikliği hakkında önerge vermiş,kendisi avukat olduğu için,birisi sağa sola dedesinin ismini verme derdinde,birisi zaten ortalıkta yok,birisi bakan olduğunu unutup kendini yerel yönetimin yerine koyma çabasında.kısacası ah sivasım vah sivaslım!

58
4.12.2013 10:20:28
AHMET MERT denen zat SİVASIN NEDEN GERİ GİTTİĞİNİ (MURAT DENEN ARKADAŞ )ÖZETLEMİŞ senin kafana bir şey girmediyse ne yapayım. sen halen iktidar olan olmayamla uğraşıyorsun. iktidar olan partiyide gördük ne var ne yok sivasta ya kapattı yada başka ile götürdü.ŞİMDİLİK SON OLARAKTA KIZILAY KAN MERKEZİ KAYSERİYE GİTTİ.hayırlı olsun iktidar partisine en azından mecliste temsil ediliyor:))))).

mrs
4.12.2013 09:43:17
doğandan belediye başkanı olursa bu şehirden adam olmaz demektir.sami bey gibi kafası çalışan ileri görüşlü,mimar bakış açısı olan bir lider sivasa aslında lüks gibi,burası köy olmalı halk buna layık,8 ayda paşa camiden meydan camiye kepçeliye giden yolu yapamayan doğandan nolacak,emniyet kavşağı 6 ay sürdü,şimdi seçim için başladı çalışmaya,4.5 yıl nerdeydin demezler mi adama, özürlü çocuğu işe al duygu sömürüsü yap kamera karşısında o çocuk rahmetlinin emanetiydi sana aklın başına yeni mi geldi,yoksa kameralar mı o çocukla yeni geldi,yazıklar olsun duygu sömürüsü yapıp oy hesabı yapanlara

58
5.12.2013 09:43:04
MRS--------------- hakikaten sana denecek bir lafım yok harcayacağım nefese yazık.

suna
5.12.2013 09:39:12
mrs senin gibi at gözlüğü takan vatandaş olduktan sonra sivastan köy değil mezra bile olmaz.bir kere özürlü denmez bedensel engelli denir öyle kişilere,ikincisi sen ne kadar tanıyorsun da duygu sömürüsü diyorsun.ben bizzat mehmet çakar çikolata satarken denk geldim "başkanım benden daha ihtiyaçlı olanlar var önce onlar sonra ben"dediğini biliyor musun başkana.gelmişsin bilip bilmeden yorum yapıyorsun burda.

58
6.12.2013 18:43:10
SUNA ADLI YORUMCU arkadaşım senin yazdıklarına ve düşüncelerine katılıyorum sivas halkı alışmış alt üst -etil insan gibi katogorilere bölünmeye senin dediğin ENGELLİ kelimesinin açılımını bilmez onlar zaten onlar olmasa kan emici insanları kim seçer.iş yapan veya değer veren insanlar onlara bir gömlek geniş gelir gözleri açılmayacak onların yeri dar olacakki yaşasınlar. daha sonra mehmet denen kardeşimiz gibi (ENGELLİ OLABİLİR AMA)onların yüreğinde insan sevgisi varmı olsa insanlara olmayan bazı sözleri yakıştırmazlar.sami bey ileri görüşlü diğeri adam değil.CENABİ ALLAH YARATIRKEN İNSANLARA DEĞİŞİK ÖZELLİKLER VERMİŞ O DURUMDA DÜŞÜNDÜĞÜN ZAMAN KİMSENİN KİMSEDEN FARKI YOK DEMEKTİR.(ÖZELLİKLER FARKLI)