VAİZ VE FAİZ LOBİSİNDEN EMİR ALANLAR TÜRKİYE`Yİ BATIRAMAYACAKLAR

VAİZ VE FAİZ LOBİSİNDEN EMİR ALANLAR TÜRKİYE`Yİ BATIRAMAYACAKLAR

Başbakan Erdoğan AK Parti`den istifa eden vekillere ilişkin konuştu. Gülen`in internete düşen son ses kaydında yer alan ifadeler üzerinden göndermeler yaparak "Meğer Ak Parti’den istifa edenler emirle istifa etmiş. Meğer, AK Parti`ye de bazı tuzluklar sızmış" dedi. Devamında, "Vaiz lobilerinden, faiz lobilerinden emir alanlar ihanet içindedir." şeklinde konuştu.

Gülen`in yeni ses kayıtları internete düşmüş, konuşmada bir şahsın AK Parti’den 78 milletvekilinin koparılacağını belirterek tüm koordinasyonun sağlandığını ve milletvekili adaylarından istediğini istediği yere yazabileceğini ifade ederek “Taşı koysak, tuzluğu bile koysak milletvekili seçtiririz” dediği duyulmuştu.

ERDOĞAN`IN KONUŞMASI
``Okmeydanı’nda yapılacak çalışmaların incelediğimiz filmlerde neler yapılacağını gördük. Dünya içinde bir çekim gücü olacaktır. 50 yıldır süren bir bekleyişin bir sonu olacaktır. Tapularını bekleyenler tapularına kavuşuyor Burada benim doğu büyüdüğüm Kaptanpaşa Mahallesi var. Bir değişim dönüşüm yaşanacak inşallah... Okmeydanı’ndaki kentsel dönüşümü sizlerin hayır duasıyla tamamlayacağız. Sağlıksız yaşam ve görüntüden tamamen kurtarmış olacağız. Muhtarlarla, vatandaşlarla yapılan birebir görüşmeler sebebiyle teşekkür ediyorum. Okmeydanı’nda yaşayan vatandaşlarımız kentsel dönüşüme destek veriyor. Bu desteğin 30 Mart’ta sandığa yansıyacağından da hiç şüphe duymuyorum. Sinan Erdem spor salonunda adaylarımızı açıkladık, kamuoyuna tanıttık. İstanbul’a hizmet o hizmetkar onurdur, gururdur demiştim. İstanbul şehirlerin annesi bir şehirdir. İstanbul’a hizmet etmek ancak İstanbul’u bilmekle olur. Herkes İstanbul’a hizmetkar olamaz, bu bahtiyarlığa erişemez


``TUZAKLAR KURULMUŞ, 17 ARALIK`TA DÜĞMEYE BASILMIŞ``
Nasıl bir darbe gerçekleştirmek istediklerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu seçime çok farklı bir zeminde giriyoruz 17 Aralık operasyonuna biz darbe dediğimizde birileri bunun ciddiyetini anlamıyor, ama tuzaklar ortaya çıktıkça meselenin ciddiyeti görülüyor. Bir yerlerde gizli kapaklı toplantılar yapılmış, tuzaklar kurulmuş ve 17 Aralık tarihinde düğmeye basılmış. Neymiş bu planlar? Hükümete yargı müdahalesi yapılacak, vekiller istifa ettirilecek. Sosyal medyadan okuyorsunuz. Kim hangi işlerle uğraşıyor? Bu kirlik planlar ortaya çıkıyor.

BAZI TUZLUKLAR PARTİYE SIZMIŞ, EMİRLE İSTİFA ETMİŞLER
Kim hangi işlerle uğraşıyor? Bu kirlik planlar ortaya çıkıyor. Meğer Ak Parti’den istifa edenler emirle istifa etmiş. Meğer, AK Parti`ye de bazı tuzluklar sızmış.

BU YAPILAN DÜPEDÜZ İHANET
Sen geleceksin AK Parti’den aday olacaksın, vekil olacaksın. Biri sana emir verecek, talimat verecek sen partinden istifa edeceksin. Bu yapılan düpedüz ihanettir, emanete ihanettir, AK Parti’ye ihanettir.

VAİZ LOBİLERİNDEN EMİR ALANLAR İHANET İÇİNDE
Vaiz lobilerinden, faiz lobilerinden emir alanlar ihanet içindedir. Bazı vekiller milletten yetki aldılar, sonra başka odakların kölesi oldular, emir ve talimatlara göre hareket ettiler Millet onları hatırlamıyor, şamarını zaten vurdu Milletinden değil. Türkiye düşmanlarından emir alanlara milletim 30 Mart’ta gereken cevabı verecektir.

NİSAN AYINDAN SONRA HÜKÜMET ATAYACAKLARMIŞ
Bunların hedefi sadece istifa etmek, bölücülük yapmak değil. Nisan ayından sonra hükümet atayacaklarmış! Bakan atayacakkarmış niyetleri buymuş. Rüşvet kılıfının altında bunları asıl kirli amaçları buydu Hükümetleri millet göreve getirir, millet görevden alır.

EKONOMİYE ZARAR VERMEK İSTEDİLER
Şair ne diyor: Bir zamanlar biz de millet, hem nasıl milletmişiz. Gelmişiz dünyaya milliyet nedir öğretmişiz! Ekonomiye de zarar vermek istediler. Gazete, televizyon haberleriyle ekonomiyi hedef aldılar.

YALAN SÖYLEMEYİN
Efendim müteahhitlerin parasını ödemiyor devlet diyorlar. Yalan söylemeyin! Daha dün Maliye ve Milli Eğitim bakanımla konuştuk. Yeni dönüşümde bir defa okul noktasında atılacak adımlarda kesinlikle bizler diyelim ki bir özel okulun bir dersliğinde 15 öğrenci var, 15 eksiği var Biz 15 eksiğe 15 öğrenci göndermekle bize maliyeti nedir ödemek suretiyle bu çocuklarımızı eğitim öğretime götüreceğiz. Seçim öncesi olmasa bile seçim sonrası bu yasayı görüşeceğiz ve yasayı Meclis’ten geçireceğiz.

ŞİFRE: ANANAS
İş adamlarıyla ittifak yaptılar Şifre ne? Şifre: Ananas Şifre ne?: Şifre tespih Ananaslar, tesbihler gelip gidiyor Hiç endişeniz olmasın. Yanlış adrese gittiler, sert kayaya çarptılar. Ekonomi 2001’deki ekonomi değil, ekonomi korunaklı 3-5 komplocunun darbe teşebbüsleriyle ekonomi sarsılmayacak bunu böyle biliniz.

HER DURUM İÇİN PLANIMIZ VAR
Gençler biz buraya durup dururken gelmedik. Devletin borçlanma faizini tek haneliye indirdik Bu aralar biraz oynama var ama en kısa zamanda düzelecek. Tarihin en büyük krizlerinden birini başarıyla atlatmış bir ekonomi var. Tedbirlerimizi aldık, her durum için planlarımız var 2023 hedeflerimizden bizi hiç kimse saptıramaz. Moral bozmaya çalışanlara karşı herkes dikkatli olsun. Bir başka hedef de çözüm süreci

KAN AKMASI İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR
Samimi çalışmalarımızı bozarak yeniden kan akması için ellerinden gelenleri yaptılar Uluslararası şer odaklarıyla birlikte çalışmaktan çekinmediler. Şimdi burada sesleniyorum: Mavi Marmara’da kimler şehit edildi? O gemiyle Gazze’ye insani yardım götürülüyordu 9 kardeşimizi silahlarla şehit etmediler mi?

İRAN`A YAPTIĞIMIZ ZİYARETTEN NEDEN RAHATSIZ?
Bu olaylarda rahatsız olanlar şimdi bizden rahatsız Bunlar Suriye’ye yaptığımız yardımlardan niçin rahatsız? Bunlar İran’a yaptığımız ziyaretten neden rahatsız Ben, bakan arkadaşlarım Hamaney`le görüştük

KENDİ YAYIN ORGANLARINDA BU KARE... TÜRKİYE`DE ŞOK YARATTI DİYOR
Kendi yayın organlarında bu kare Türkiye’de şok yarattı diyor. Neymiş o şok? İran cumhurbaşkanıyla görüşmüşüm, anlaşmalar yapmışız. Ali Hamaney ile de görüşmüşüm Sağım İran Başbakanı, solumda Hamaney? Neden rahatsız oluyorsunuz? İşlerine gelmiyor.



Anahtar Kelimeler: