ÜZÜLMEYİN GELİYORUM VE ADAYIM!

ÜZÜLMEYİN GELİYORUM VE ADAYIM!

ÜZÜLMEYİN GELİYORUM VE ADAYIM!

Yerel seçimleri kaybetmesine rağmen önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren Belediye eski başkanı Sami Aydın, halkın arasında yer almaya çalıştı. 9. Birlik Aşuresi etkinliğine katılan Aydın, hanımlarla sohbet ederken 2014 yerel seçimlerinde yeniden belediye başkan adayı olacağının müjdesini verdi.

Yerel seçimlerin 2014 yılının mart ayında yapılacak olması belediye başkanlığını düşünen bazı isimler için zaman kazandırırken kimileri için sabırsızlığa neden oldu.  Kendini seçime hazır hissetmeyenler bu vakte kadar vatandaşın gözüne girebilmek için son çırpınışlarını yaparken kimi isimler de kendinden emin şekilde halkın içerisinde yer almaya başladı.

Belediye eski başkanlarından Sami Aydın, 2009 yerel seçimlerini kaybettikten sonra bir 2014?te yapılacak olan yerel seçim çalışmasını hız kesmeden sürdürdü. Halkın yanında olduğu izlenimini veren Aydın, özel günlerde vatandaşlara kısa mesaj yoluyla ulaşarak tebriklerde bulundu.

Belediye Başkanlığı sürecinde yaptığı çalışmalar her ne kadar eleştirilse de giden geleni aratır misali sonrasında Aydın?ın icraatlarına hak verilmeye başlandı. Halkın arasında olmaya özen gösteren Sami Aydın, yeniden aday olacağının sinyallerini verirken 2 Aralık Pazar günü kongre müzesi bahçesinde gerçekleştirilen 9. Birlik Aşuresine katıldı.

 Burada halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Aydın, Sivaslı hanımlarla da sohbet etti. Mevcut belediye çalışmalarından memnun olmadıklarını dile getiren ve seçimlerde belediye başkanı adayı olarak görmek istediklerini söyleyen hanımlara aday olacağının müjdesini veren Aydın, aday olacağını resmi bir şekilde dile getirmese de sohbet esnasında bu haberi müjdelemiş oldu. Haberi duyan Sivaslı hanımlar ise çok memnun olduklarını ve yerel seçimlerde Aydın?ı destekleyeceklerini dile getirdiler.



Anahtar Kelimeler: 0