ÜST AKILLARA DUYURULUR

ÜST AKILLARA DUYURULUR

Yerel seçimler öncesinde artık aday isminden çok siyasi partilerin hükmü ön planda olsada vatandaş artık pis kokulardan ve aynı isimler çevresinde dönen siyasetten bıkmış durumda. Demirgil adaylıkta partilere biçilmiş kaftan...

Bir şekilde artık kimin seçildiğinden çok hangi partinin seçildiğinin önem kazandığı adayların ve aday kriterlerinin hiç bir öneminin siyasi partilerde kalmadığı bir gerçeklik olarak karşımıza çıkıyor.

Genel seçimlerde milletvekili adaylarının çantalarıyla şehir dışından gelmesi, siyasi gücü ile listelerde yer bulması yerel halkın “kim” yerine “hangi parti” ye mecburiyetine doğru itilmesine neden oldu.

Bununla birlikte 2004 yılından günümüze hem AK Parti de hem de diğer siyasi partilerde aynı isimlerin başarılarına ve başarısızlıklarına rağmen hüküm sürmesi, bunun yanında o parti bu parti gezip seçilmek için çaba sarfedenler kamuoyunun hafızalarına kazındı.

Şimdi ise Sivas kamuoyunda aynı isimler üzerindeki bıkkınlık her sohbetin konusu olurken yeni seçimde kim belediye başkanı olmalı sorusuna hem başkanlık öncesi hem de başkanlık sonrasındaki hızlı çalışmalarıyla ismini şehre kazıyan Esnaf Odaları başkanı Hakan Demirgil söylemleri yükseliyor.

Hakan Demirgil'in şehri ve şehrin nabzını tutan esnafların yanında sade vatandaşlar ile de büyük bir bağ kurduğu gözlemlenirken yerel seçimlerde aday olarak görmek istedikleri isimlerin başında yer alıyor.



Anahtar Kelimeler: AKILLARA DUYURULUR
ahmet can
6.10.2023 08:42:59
Ne alaka şimdi buyur burdan yak mimarmı mühendismi veya büyük işlermi yaptı koskoca bir şehre belediye başkanı olmak ama doğru buraısı sivas