ÜRGÜP CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

ÜRGÜP CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

ÜRGÜP CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

Sivas Belediye Başkanı Ürgüp, bütün Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşme kararı aldı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek üzere randevu talebi kararı aldı.

Başkan Ürgüp, konuyla ilgili olarak Habertürk TV`de verdiği röportajda şu görüşlere yer verdi:

?19 yıldır suçlu ve suçsuz insanlar bir birine karışmış durumda 19 yıl henüz erken 38 yıl geçtiği zaman bunları hiç yapma imkânımız olmayacak zaaflar söz konusu o dönemin valisi dâhil olmak üzere bütün Sivas?taki bürokratın ifadelerin alınması soruşturmanın derinleştirilmesi gerekiyor. Otopsilerin yenide yapılması gerekiyor.?

Ürgüp ayrıca, ?Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu harekete geçilsin olaylar aydınlansın failler bulunsun devletimiz mağdur ailelerden bir manada özürde dilemiş olacak? dedi. (Haberin bu kısmı tekzip edilemez. Servis haberidir.)

ÜRGÜP TRİBÜNLERE Mİ OYNUYOR?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile sivas olayları ile ilgili görüşeceğini söyleyen ve bu konuda Ulusal kanallarda demeçler veren Sivas Belediye Başkanı Ürgüp, yerel seçimlerin yaklaşması nedeniyle tribüne oynamak istediği görüş seçmenler arasında hakim olmaya başladı.

Ayrıca Belediye Başkanı Ürgüp?ün bahsettiği sivil toplum örgütleri hangileridir, hangi örgütleridir merak konusu. 2 Temmuz günü şehre dair bildir yayınlayan kuruluşlar acaba daha sonrada başkanla hareket ediyorlar mı? Merak ediliyor. (Haberin bu kısmı tekzip edilebilir. Muhabir haberidir)



Anahtar Kelimeler: 0