TURAN AKPINAR GİDİCİ Mİ?

TURAN AKPINAR GİDİCİ Mİ?

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı?nın, yenilik çalışmaları devam ediyor. 8 tane Milli Eğitim Müdürünü görevden aldıktan sonra ilçelerde bile revizyona gitmesi, akıllara Turan Akpınar?ı getirdi. Sivas?ta göreve geldiği günden beri rutin dışına çıkmadığından do

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın, yenilik çalışmaları devam ediyor. 8 tane Milli Eğitim Müdürünü görevden aldıktan sonra ilçelerde bile revizyona gitmesi, akıllara Turan Akpınar’ı getirdi. Sivas’ta göreve geldiği günden beri rutin dışına çıkmadığından dolayı eleştiri alan Akpınar’ın, bu başarısızlığından dolayı görevden alınacağı dillendiriliyor.

Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’nda yaşanan revizyonlar gündemi oluşturmaya devam ediyor. 8 İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınması sonrasında ilçelerde de değişikliğe gidilmesi, geniş çaplı bir revizyonun gündemde olduğu kanaatlerini pekiştiriyor.

Bu görevden almaların Sivas’a da uzanacağı ve görev yaptığı yaklaşık iki yıl içinde Sivas eğitimine büyük katkılar sunamayan Akpınar’ın da, görevden alınacağı konuşuluyor. Okullara hakim olamayan, çalışmayan okul idarecilerine sesini çıkarmayan Turan Akpınar’ın, şehrin eğitimini sekteye uğratmasına müsaade edilmeyeceği dile getiriliyor.

Başarısız geçen bu dönemi bile başarı gibi gösterip, Valiliği de yanıltan İl Milli Eğitim Müdürünün, hala neden görevde kaldığı sorgulanıyor.

Göreve başladığı günden bu yana geniş eğitim camiası ile istişare etmeyip, “dar bir ekip” ile istişare ettiği iddia edilen Akpınar’ın, başarısızlığında bu hareket tarzının etken olduğu vurgulanıyor.

Turan Akpınar’ın görevden alınması sonrasında şehrin yeniden yapılanacağını ifade eden eğitimciler, bunun sonrasında başarısız ve beceriksiz birçok okul müdürü ve müdür yardımcısının da görevden alınarak şehrin önünün açılacağını dile getiriyorlar.



selim
15.01.2014 09:46:12
bilginin kaynağı nedir- okul müd-müd.yrd. dan önce mem çöreklenen rantiyeciler gitmeli

isabet
15.01.2014 09:45:54
isabetli olur, siyasetin ve sendikanın gölgesinde yapamaz zaten.

TANER
16.01.2014 09:44:38
çok çalıştı gitmesi şart, sivaslı bir müdür aranıyor,

ilyas
16.01.2014 09:30:20
iyisi gelmez yenisi gelir.

duran demirci
28.01.2014 10:06:42
eğitimciler olarak müdür beyin yanındayız. malum sendikanın ayak oyunları işe yaramayacaktır. Muhabbet fedaisi ve sulhun temsilcisi olduğu için kin ve garez duyulmaktadır. yazık çok yazık